Sådan registrerer du til Bluebeam University

• Basics
  • Core
  • Complete
For at modtage en Bluebeam University-invitation skal organisationsadministratorer tildele et Bluebeam-abonnement til slutbrugerne. Se vores Vejledning til administration af abonnement for at få flere oplysninger om tildeling til slutbrugere.

Dit abonnement inkluderer adgang til Bluebeam University (BBU). Når din organisationsadministrator har tildelt dig et abonnement, modtager du en e-mailinvitation til at registrere din BBU-konto.

For at fuldføre registreringen af din BBU-konto skal du klikke på linket i din invitationsmail. Bemærk, at linket udløber efter 30 dage.

Hvis du ikke kan finde invitationsmailen, eller hvis linket er udløbet, skal du nulstille din adgangskode for at fuldføre oprettelsen af din konto. Sådan gør du:

1. Gå til Bluebeam University.
  2. Vælg Glemt adgangskode.
  3. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til dit BBID.
  4. Tjek din indbakke for en e-mail om nulstilling af adgangskode fra BBU.
  5. Klik på linket i e-mailen, og angiv en ny adgangskode.

Når du har oprettet eller nulstillet din adgangskode, kan du logge på Bluebeam University. Hvis du stadig har brug for hjælp til din BBU-konto, kan du kontakte university@bluebeam.com.

Sådan gør du

Revu 21

Kom godt i gang

Lær, hvordan du får adgang til Bluebeam University-kurserne, der er inkluderet i dit Bluebeam-abonnement.