Sådan registrerer man Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Hvis du har et Revu 21-abonnement, er registrering via serienummer og produktnøgle ikke påkrævet. Du kan få flere oplysninger om login på Revu 21 ved at klikke her.

Sådan registreres Revu efter installation

1. Åbn Revu, og gå til Revu > Registrer.
  2. Indtast serienummeret og produktnøglen, der er angivet på dit licenscertifikat.
  3. Vælg Registrer.

Flere oplysninger

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre
  1. Åbn Revu, og gå til Hjælp > Registrer.
  2. Indtast serienummeret og produktnøglen på dit licenscertifikat, og vælg Registrer.
Revu 2015
  1. Åbn Revu, og gå til Hjælp > Registrer.
  2. Indtast serienummeret og produktnøglen som vist på dit licenscertifikat, og vælg derefter Registrer.
  3. Klik på Autoriser manuelt og derefter Fortsæt.
  4. Kopiér serienummeret, produktnøglen og sikkerheds-ID’et fra registreringsvinduet. Vælg webknappen, eller gå til til https://activation.bluebeam.com
  5. Når du er på siden for aktivering, skal du indtaste serienummer, produktnøgle og sikkerheds-ID.
  6. Indtast computerens navn fra de interne indstillinger på enheden, og vælg Hent tilladelseskode.
  7. Indtast koden fra browseren i vinduet Manuel tilladelse, og klik på Tillad.

Opsætning

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Licensering og registrering

Lær, hvordan du registrerer Revu, når det er installeret på din computer.