Sådan opretter du et projekt i Bluebeam Cloud

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud – Web

Med Bluebeam Cloud kan du oprette projekter og tilpasse indstillingerne, så du effektivt kan organisere dine tegninger og afvigelser.

Du skal have administratortilladelser for at oprette et projekt.

Opret et nyt projekt

Når du er logget på Bluebeam Cloud med dit Bluebeam-ID (BBID), skal du vælge Projects i venstre sidepanel og klikke på New Project.

På siden Create Your Project kan du indtaste oplysninger og placering for dit projekt. Når du er færdig, skal du vælge Create Project.

Administrer dine projektindstillinger

Når du har oprettet et projekt, lander du på siden Settings. Herfra kan du administrere følgende indstillinger:

Fagområder

Under indstillingen Disciplines kan du vælge standarder inden for arkitektur, byggeri og ingeniørarbejde, der definerer, hvordan tegninger klassificeres og organiseres baseret på din region. Du kan også starte med en tom skabelon eller tilpasse en eksisterende standard, så den passer til dine projektbehov.

Vi understøtter i øjeblikket NCS-niveau 1 og 2 for alle projektregioner undtagen Sverige og SIS for projekter i Sverige.

Hvis du vil foretage ændringer af din valgte standard, skal du gøre følgende:

• Hvis du vil omdøbe et fagområdes betegnelse og/eller opdatere beskrivelsen, skal du vælge et fagområde og klikke på Edit.
  • Hvis du vil slette et fagområde, skal du vælge fagområdet og klikke på Delete.
  • Hvis du vil tilføje et brugerdefineret fagområde, skal du vælge Add Another og indtaste betegnelsen og beskrivelsen.
  • Hvis du vil omarrangere et fagområde, skal du klikke og trække et fagområde til den ønskede position.

Hvis du beslutter dig for at ændre den nuværende standard, skal du gøre følgende:

1. Vælg Disciplines.
  2. Vælg Change Standard øverst i højre hjørne.
  3. Vælg en standard.
  4. Vælg Change Standard nederst i højre hjørne.
Du kan kun ændre standarden, før du udgiver tegninger eller knytter et arbejdsomfang til et fagområde.

Arbejdsomfang

Inden for indstillingen Scope of Work kan du få adgang til en liste over kategorier, der hjælper med at organisere og tildele afvigelser. Du kan også knytte et arbejdsomfang (eller flere arbejdsomfang) til et bestemt fagområde (eller flere fagområder) fra den standard inden for arkitektur, byggeri og ingeniørarbejde, du tidligere har valgt.

Hvis du vil foretage ændringer i dit arbejdsomfang, skal du gøre følgende:

• Hvis du vil omdøbe et arbejdsomfang, skal du vælge et omfang og klikke på Edit.
  • Hvis du vil knytte et fagområde til et arbejdsomfang, skal du dobbeltklikke på omfanget og bruge rullepilen.
  • Hvis du vil slette et arbejdsomfang, skal du vælge et omfang og klikke på Delete.
  • Hvis du vil tilføje et brugerdefineret omfang, skal du vælge Add Another.
  • Hvis du vil omarrangere et arbejdsomfang, skal du klikke og trække et omfang til den ønskede position.

Brugere og teams

Få mere at vide om administration af brugere og teams i denne artikel.

Integrationer

Få mere at vide om synkronisering af tredjepartsintegrationer i denne artikel.

Eksportér projektdata

Få mere at vide om eksport af dine projektdata i denne artikel.

Bluebeam Cloud

Sådan gør du

Lær, hvordan du konfigurerer et projekt i Bluebeam Cloud via app/browser.