Sådan opdaterer du dine Bluebeam ID (BBID)-kontooplysninger | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke kan logge ind på Revu 21, fordi du har glemt din adgangskode, skal du følge nedenstående trin:

1. Vælg Log på i Revu.
  2. Vælg din region i den viste rullemenu.
  3. Indtast BBID-e-mailadressen, og vælg Næste.
    BBID-login
  4. Vælg Har du brug for hjælp til at logge på? nederst på loginskærmen.
    Har du brug for hjælp til at logge på?
  5. Indtast din e-mailadresse igen, og vælg Send vejledning til nulstilling.
  6. Du modtager en e-mail til nulstilling af din adgangskode.
    Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junk-mappen og sørge for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.
  7. Åbn e-mailen Nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil min adgangskode.
  8. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn, f.eks. !@#$%^&*. Vælg derefter Opdater adgangskode.
    Nulstil din adgangskode

Har du ikke modtaget en e-mail om nulstilling af adgangskoden?

Når du logger ind i Revu 21, bør du se følgende dialogboks for at indtaste dit BBID igen, hvis du bruger den korrekte e-mailadresse:

Korrekt BBID-e-mailadresse

Hvis du indtaster en e-mailadresse, der er stavet forkert eller er ugyldig, bliver du ikke bedt om at indtaste dit BBID igen:

Hvis du har indtastet en forkert BBID-e-mailadresse, vil dit loginforsøg mislykkes, og hvis du anmoder om en nulstilling af adgangskoden med samme adresse, vil der ikke blive genereret en e-mail fra serveren.

I så fald skal du kontrollere, at du har stavet din e-mailadresse korrekt og/eller finde din originale bekræftelsesmail fra Studio for at bekræfte det korrekte BBID. Hvis du stadig ikke kan huske den e-mailadresse, du brugte til dit BBID, skal du kontakte Bluebeams tekniske support for at få hjælp.

Har du brug for at opdatere din BBID-e-mailadresse eller -adgangskode?

Hvis du ikke har glemt dine BBID-loginoplysninger, men blot ønsker at ændre e-mailadressen eller adgangskoden, der er tilknyttet din konto, skal du følge trinnene herunder:

Skift din BBID-e-mailadresse

Sådan ændrer du din nuværende BBID-e-mailadresse:

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Revu, Studio og/eller Bluebeam Cloud, herunder forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til kontosiden for din Studio-server:
  3. Indtast BBID-e-mailadressen, og vælg Næste.
  4. Indtast din e-mailadresse igen, og vælg Næste. Dette giver Revu mulighed for at bekræfte din konto.
  5. Indtast din BBID-adgangskode, og vælg Log på.
  6. Under e-mail skal du vælge Skift. Indtast en ny e-mailadresse, og vælg Gem. Du modtager en e-mail med et bekræftelseslink på din nye e-mailadresse.
  7. Gå til din indbakke, åbn bekræftelsesmailen, og vælg Ændr mit Bluebeam ID.
    Hvis du ikke har modtaget en e-mail, kan du tjekke din spam-mappe eller kontakte din netværksadministrator for at sikre, at e-mails fra do-not-reply@bluebeamops.com ikke bliver blokeret.

Din BBID-e-mailadresse er blevet opdateret og kan nu bruges til at få adgang til Revu, Studio og Bluebeam Cloud.

Skift din BBID-adgangskode

Du kan når som helst opdatere din BBID-adgangskode fra vores webportal. Det gør du således:

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Revu, Studio og/eller Bluebeam Cloud, herunder forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til kontosiden for din Studio-server:
  3. Indtast BBID-e-mailadressen, og vælg Næste.
  4. Indtast din e-mailadresse igen, og vælg Næste. Dette giver Revu mulighed for at bekræfte din konto.
  5. Indtast din nuværende BBID-adgangskode, og vælg Log på.
  6. Under Adgangskode skal du vælge Skift. Indtast din nuværende adgangskode, og angiv så en ny adgangskode nedenfor.
  7. Vælg Gem.

Din BBID-adgangskode er blevet opdateret og kan nu bruges til at få adgang til Revu, Studio og Bluebeam Cloud.