Markeringen zijn ondoorzichtig en verbergen tekeningen of tekst | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Probleem

Als u het markeringsmiddel gebruikt, is uw markering doorzichtig en verbergt de tekening of tekst.

Oplossing

Probeer de volgende oplossingen in de gegeven volgorde om het probleem op te lossen.

Markeringseigenschappen aanpassen:

1. Selecteer de markering Markeren. Er verschijnt een blauwe stippellijn rond de markering wanneer deze is geselecteerd.
  2. Open het paneel Eigenschappen (Alt+P).
  3. Bewerk onder Vormgeving de kleur en dekking van de markering om de onderliggende inhoud beter zichtbaar te maken.
    Eigenschappen van highlight
  4. Om deze eigenschappen op te slaan, selecteert u Als standaard instellen onder Opties.
    Als standaard instellen

Mengmodi inschakelen

Als het bijstellen van de Markeringseigenschappen het probleem niet oplost, volgt u deze stappen:

1. Selecteer Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  2. Selecteer in de zijbalk Geavanceerd en 2D-rendering.
  3. Selecteer het selectievakje Mengmodi.
  4. Selecteer OK.

Gebruik het hulpmiddel Markeren nogmaals om te controleren of het probleem is opgelost.

Meer informatie

Voor tips voor het gebruik van het hulpmiddel Markeren gaat u naar Tips voor het markeren en selecteren van tekst of naar de Hulpgids.

Problemen oplossen

Markering

Als u het hulpmiddel Markeren gebruikt, is uw markering ondoorzichtig en wordt de tekening of tekst erdoor verborgen. Hier zijn een paar tips om dit probleem op te lossen.