Revu blijft hangen of loopt vast bij het openen van een pdf | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Probleem

Revu hangt, bevriest of veroorzaakt grafische problemen op sommige Dell-/Alienware-computers waarop Alienware Command Center (AWCC) actief is. Dit probleem doet zich meestal voor op apparaten met een externe grafische kaart (bijvoorbeeld NVIDIA GeForce) en een externe monitor die is ingesteld als niet-primair beeldscherm.

Gebruikers met Alienware Command Center kunnen ook grafische problemen ondervinden, zoals vage en vervormde tekst, of bepaalde elementen die uit proportie zijn. Als u deze problemen ondervindt, raadpleeg dan Grafische problemen in Revu-menu’s en -interface.

Oorzaak

Ons onderzoek heeft uitgewezen dat deze problemen waarschijnlijk te maken hebben met de interactie tussen AWCC en de stuurprogramma’s van de grafische kaart. Monitoring- en/of prestatiehooks kunnen in de stuurprogramma’s van de grafische kaart worden geïnjecteerd, waardoor renderings- of grafische problemen op secundaire monitoren ontstaan.

Oplossingen

Bijwerken naar de laatste versie van AWCC

Start de AWCC-toepassing op uw systeem. U wordt gevraagd om de nieuwste update te installeren. Start na het bijwerken uw systeem opnieuw op en kijk of het probleem aanhoudt.

AWCC van uw systeem verwijderen

Als het bijwerken naar de laatste versie van AWCC uw probleem niet heeft opgelost, kunt u overwegen de AWCC-toepassing van uw systeem te verwijderen. Zorg er bij het verwijderen voor dat u Alienware Command Center, Alienware Command Center Suite en Alienware OC Controls verwijdert.

Start nadat u de AWCC-toepassingen hebt verwijderd uw systeem opnieuw op en kijkt of het probleem aanhoudt.

Softwarerendering inschakelen

Als het probleem blijft bestaan nadat u de bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd, schakel dan softwarerendering in. Revu kan documenten renderen met behulp van softwarerendering of hardwarerendering. Hardwarerendering biedt over het algemeen betere prestaties, dus dit is standaard ingeschakeld. Daarom raden wij in de meeste gevallen niet aan hardwarerendering uit te schakelen.

Softwarerendering inschakelen:

1. Ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  2. Selecteer Geavanceerd in de zijbalk.
  3. Ga naar het tabblad 2D-rendering, selecteer Software in het menu Engine voor rendering en selecteer OK.

Als geen van de oplossingen in dit artikel het probleem oplost, neem dan contact met ons op.

Als Revu hangt, bevriest of als er problemen zijn met de UI, lees dan dit artikel voor een oplossing.

Problemen oplossen

Prestaties