De nieuwste Bluebeam-invoegtoepassing voor uw CAD-software installeren | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Core
  • Complete

Probleem

U bent geabonneerd op Core of Complete van Bluebeam, maar kunt de Bluebeam-invoegtoepassing niet vinden in uw installatie van AutoCAD, Revit, Navisworks, SketchUp Pro of SolidWorks.

Oplossing

De invoegtoepassingen voor AutoCAD, Revit, Navisworks, SketchUp Pro en SolidWorks zijn alleen beschikbaar voor Core– en Complete-abonnees van Bluebeam.

Het Basics-abonnement van Bluebeam biedt geen toegang tot invoegtoepassingen, maar via de Bluebeam PDF-printer kunt u wel PDF’s maken vanuit deze toepassingen.

Controleer voordat u de CAD-invoegtoepassing activeert in de Compatibiliteitstabel of uw versie van Revu de geïnstalleerde versie van uw CAD-software ondersteunt. Als dat zo is, volg dan onderstaande stappen:

U moet uw CAD-software uitvoeren via het huidige Windows-account voordat de Bluebeam-invoegtoepassing geladen kan worden.
  1. Sluit uw CAD-software als die geopend is.
  2. Open de Bluebeam Administrator:

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

3. Ga naar het tabblad Invoegtoepassingen, selecteer het vakje voor uw software en klik op OK.
  4. Herstart AutoCAD.

Als het selectievakje AutoCAD al geselecteerd is:

1. Open de Bluebeam Administrator.
  2. Deselecteer het selectievakje en klik op Toepassen. Sluit de Administrator niet.
  3. Open AutoCAD. Sluit dat direct weer zodra het is geopend.
  4. Ga terug naar de Bluebeam Administrator.
  5. Selecteer het selectievakje AutoCAD en klik op OK.
  6. Start AutoCAD opnieuw op en sluit de Bluebeam Administrator.