Revu voor Mac end-of-life (EOL) – 1 maart 2020

Revu voor Mac wordt niet langer ondersteund.

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Revu voor Mac stopgezet. We hebben in december 2019 de laatste update uitgebracht: Revu voor Mac 2.1. De officiële end-of-life-datum was 1 maart 2020.

We begrijpen dat deze beslissing gevolgen heeft voor veel gebruikers en organisaties. We zullen tijdens deze overgang de nodige ondersteuning en hulpmiddelen verlenen.

Functionaliteit in de toekomst

We begrijpen dat Revu voor Mac veel voordelen biedt voor uw bedrijf. Om eventuele hinder tot een minimum te beperken, bieden we het volgende:

• Uw Revu voor Mac-licenties blijven werken, maar er worden na maart 2020 geen updates meer uitgebracht.
  • Alle klanten van Revu voor Mac 2.0 hebben toegang tot de 2.1-release, die bugfixes en verbeterde compatibiliteit met macOS Catalina bevat.

Ondersteuningsopties:

• Kan ik Revu voor Mac blijven gebruiken als ik mijn besturingssysteem update?
    Revu voor Mac 2.x is compatibel met de volgende versies van macOS. Wanneer er een nieuwe versie van macOS wordt uitgebracht, is het waarschijnlijk dat er enkele wijzigingen zijn die de prestaties of functionaliteit kunnen beïnvloeden. Na de end-of-life-datum zal Bluebeam deze problemen niet langer oplossen.
  • Welke hulpbronnen zijn er voor mij beschikbaar nadat het product het einde van zijn levensduur heeft bereikt?
    Alle hulpdocumentatie met betrekking tot Revu voor Mac blijft beschikbaar op onze supportsite.
  • Kan ik nog steeds seats voor Revu voor Mac kopen?

Er kunnen geen nieuwe seats meer worden aangeschaft.

• Kan ik Revu voor Windows op mijn Mac gebruiken?
    U kunt Revu voor Windows op een Mac gebruiken via Boot Camp of Parallels. Er zijn dan wel mogelijk variabelen die eventueel compatibiliteitsproblemen met onze software kunnen veroorzaken. Daardoor kan Bluebeam geen uitgebreide probleemoplossing bieden voor deze omgevingen.

Ga voor meer informatie en een lijst met alle EOL-producten naar Bluebeam end-of-life (EOL) producten.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Revu voor Mac stopgezet.