End-of-life (EOL) van Revu voor Mac met ingang van 21 maart 2023

Revu voor Mac wordt niet langer ondersteund.
Selecteer een taal:
Svenska Deutsch

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Revu voor Mac stopgezet. We hebben in december 2019 de laatste update uitgebracht: Revu voor Mac 2.1. Sinds 1 maart 2020 wordt Revu voor Mac niet langer volledig ondersteund. De officiële EOL-datum is nu 21 maart 2023 .

We begrijpen dat deze beslissing gevolgen heeft voor veel gebruikers en organisaties. We zullen tijdens deze overgang de nodige ondersteuning en hulpmiddelen verlenen.

Einde van functionaliteit

• Na 21 maart 2023 heeft Revu voor Mac geen toegang meer tot Studio-functies.
  • Na 21 maart 2023 zijn Enterprise en Open Licenses niet langer actief.
  • Na 21 maart 2023 kunnen Perpetual Licenses niet langer worden gedowngraded, overgedragen of opnieuw geregistreerd.
    Na de officiële EOL-datum blijven Perpetual Licenses functioneel, maar komen niet langer in aanmerking voor technische basisondersteuning.

Functionaliteit in de toekomst

We begrijpen dat Revu voor Mac veel voordelen biedt voor uw bedrijf. Om eventuele hinder tot een minimum te beperken, bieden we het volgende:

• Uw Revu voor Mac-licenties blijven werken, maar er worden na maart 2020 geen updates meer uitgebracht.

Ondersteuningsopties:

• Kan ik Revu voor Mac blijven gebruiken als ik mijn besturingssysteem update?
    Revu voor Mac 2.x is compatibel met de volgende versies van macOS. Wanneer er een nieuwe versie van macOS wordt uitgebracht, is het waarschijnlijk dat er enkele wijzigingen zijn die de prestaties of functionaliteit kunnen beïnvloeden. Na de end-of-life-datum zal Bluebeam deze problemen niet langer oplossen.
  • Welke hulpbronnen zijn er voor mij beschikbaar nadat het product het einde van zijn levensduur heeft bereikt?
    Alle hulpdocumentatie met betrekking tot Revu voor Mac blijft beschikbaar op onze supportsite.
  • Kan ik nog steeds seats voor Revu voor Mac kopen?

Er kunnen geen nieuwe seats meer worden aangeschaft.

• Kan ik Revu voor Windows op mijn Mac gebruiken?

U kunt Revu voor Windows op een Mac gebruiken via Boot Camp of Parallels. Er zijn dan wel mogelijk variabelen die eventueel compatibiliteitsproblemen met onze software kunnen veroorzaken. Daardoor kan Bluebeam geen uitgebreide probleemoplossing bieden voor deze omgevingen.

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

AANKONDIGINGEN

Revu voor Mac 1

Revu voor Mac 2

Installatie

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Revu voor Mac stopgezet.