End-of-life (EOL) van Revu voor Mac met ingang van 28 juni 2023

Revu voor Mac wordt niet langer ondersteund.

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Revu voor Mac stopgezet. We hebben in december 2019 de laatste update uitgebracht: Revu voor Mac 2.1. Sinds 1 maart 2020 wordt Revu voor Mac niet langer volledig ondersteund. De officiële EOL-datum is nu 28 juni 2023.

We begrijpen dat deze beslissing gevolgen heeft voor veel gebruikers en organisaties. We zullen tijdens deze overgang de nodige ondersteuning en hulpmiddelen verlenen. In de tussentijd vindt u hier een aantal oplossingen:

• We hebben Bluebeam Cloud geïntroduceerd: een pakket met web/app-oplossingen om overal toegang te krijgen tot projectdocumenten, tekeningen te markeren en volledige workflows te voltooien. Ga vandaag nog aan de slag!
  • Gebruik onze Revu voor iPad-app om documenten gemakkelijk te bekijken en te markeren en om samen te werken met belanghebbenden van uw project. Klik hier voor meer informatie.

Einde van functionaliteit

• Na 28 juni 2023 heeft Revu voor Mac geen toegang meer tot Studio-functies.
  • Na 28 juni 2023 blijft de registratie van licenties mogelijk werken, maar vanwege afhankelijkheden van derden en de niet-ondersteunde aard van deze uit gebruik gehaalde versies kan dit niet worden gegarandeerd.

Ondersteuningsopties:

• Kan ik Revu voor Mac blijven gebruiken als ik mijn besturingssysteem update?
    Revu voor Mac 2.x is compatibel met de volgende versies van macOS. Wanneer er een nieuwe versie van macOS wordt uitgebracht, is het waarschijnlijk dat er enkele wijzigingen zijn die de prestaties of functionaliteit kunnen beïnvloeden. Na de EOL-ondersteuning zal Bluebeam deze problemen niet langer oplossen.
  • Welke hulpbronnen zijn er voor mij beschikbaar nadat het product het einde van zijn levensduur heeft bereikt?
    Alle hulpdocumentatie met betrekking tot Revu voor Mac blijft beschikbaar op onze supportsite.
  • Kan ik nog steeds seats voor Revu voor Mac kopen?

Er kunnen geen nieuwe seats meer worden aangeschaft.

• Kan ik Revu voor Windows op mijn Mac gebruiken?

U kunt Revu voor Windows op een Mac gebruiken via Boot Camp of Parallels. Er zijn dan wel mogelijk variabelen die eventueel compatibiliteitsproblemen met onze software kunnen veroorzaken. Daardoor kan Bluebeam geen uitgebreide probleemoplossing bieden voor deze omgevingen.

Meer informatie over EOL

Lees dit artikel voor meer informatie over onze ondersteunde producten/versies.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

AANKONDIGINGEN

Revu voor Mac 1

Revu voor Mac 2

Installatie

EOL

Oudere versies

Bluebeam heeft de ontwikkeling van Revu voor Mac stopgezet.