Werksets delen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Met de Tool Chest kunt u persoonlijke parkeringe opslaan in werksets en met iedereen delen. Werksets kunnen worden geëxporteerd, lokaal worden opgeslagen op uw machine, geïmporteerd of gedeeld binnen een netwerk met gesynchroniseerde bewerkingen.

U kunt niet alleen werksets in Revu aan uw behoeften aanpassen, maar ook profielen en stempels.

Een werkset exporteren

Exporteer eerst de werkset als een .btx bestand:

1. Open de Tool Chest(Alt+X) en zoek de werkset die u wilt exporteren.
  2. Ga naar de Eigenschappen van de werkset en klik op Exporteren .
  3. Selecteer de map waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.

Zodra de werkset is geëxporteerd, is de volgende stap om deze in de Tool Chest te importeren of eraan toe te voegen.

Een gedeelde werkset importeren of toevoegen

Er zijn twee manieren waarop u geëxporteerde werksets in Revu kunt laden:

• Toevoegen – Gebruik deze functie als u een werkset wilt delen op een netwerkstation zodat meerdere gebruikers deze tegelijkertijd kunnen gebruiken. Werksets die zich op een centrale netwerklocatie bevinden, worden lokaal in cache opgeslagen en kunnen offline worden gebruikt. Maar zolang u offline bent, kunnen deze werksets niet geüpdatet worden en niet uitgecheckt worden om ze te bewerken.
  • Importeren– Deze functie kopieert het .btx-bestand naar de standaardlocatie, waardoor individuele gebruikers de werkset lokaal kunnen beheren op hun harde schijf.

Een werkset importeren

Als u een werkset importeert, wordt het .btx bestand naar de lokale Revu-omgeving gekopieerd. Eventuele veranderingen van een geïmporteerde werkset komen niet terug in de werkset van een andere gebruiker. Een werkset importeren:

1. Open de Tool Chest (Alt+X)
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst van de Tool Chesten selecteer Werksets beheren.
  3. Klik in het dialoogvenster opImporteren.
  4. Navigeer naar het bestand van de werkset (.btx) en klik op OK.

Als u werksetbestanden vanuit Windows Verkenner naar het Revu-venster sleept, worden ze ook geïmporteerd.

Een werkset toevoegen

Als u een werkset toevoegt, worden updates tussen de gebruikers onderhouden. Eventuele toegevoegde, bewerkte of verwijderde markeringen van een werkset zijn van toepassing op alle gebruikers die de werkset delen. Een werkset toevoegen:

1. Open de Tool Chest (Alt+X)
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst van de Tool Chesten selecteer Werksets beheren.
  3. Klik in het dialoogvenster Werksets beheren op Toevoegen.
  4. Selecteer Huidige in het dialoogvenster Werkset toevoegen.
  5. Klik op de knop Bladeren, navigeer naar het bestand van de werkset (.btx) en klik opOpenen.
  6. Selecteer de vakjes Weergave en Tonen in alle profielen en klik op OK.

U kunt Werksets beheren om te voorkomen dat meerdere gebruikers tegelijkertijd een werkset bijwerken. Een slot boven een gedeelde werkset geeft aan dat de werkset niet kan worden veranderd  Klik op het slot om een werkset te kunnen veranderen. Een vinkje boven een ontgrendelde werkset geeft aan dat u de werkset kunt veranderen. Eventuele veranderingen van een toegevoegde werkset komen terug bij alle gebruikers die de werkset delen.