SharePoint-workflows verbeteren met de Revu Internet Explorer-plug-in

Van toepassing op:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Revu bevat een gestroomlijnde plug-in voor Internet Explorer (IE). Daardoor kunnen PDF’s direct worden geopend in Revu vanuit een bibliotheek op een SharePoint-server op locatie of een online exemplaar. Nadat verbinding is gemaakt, kunt u uw PDF-bestanden uitchecken, bewerken en inchecken zonder Revu te verlaten. Dit artikel beschrijft hoe u de IE-plug-in kunt instellen en gebruiken om Revu te koppelen aan een SharePoint-bibliotheek. Als u Revu 20.1 of hoger gebruikt, kunt u met de SharePoint-integratie-app bestanden in Revu openen vanuit elke browser.

De IE-plug-in inschakelen

1. Sluit Internet Explorer.
  2. In Windows 10 en 8.1 klikt u op Start en voert u Bluebeam Administrator in.
  3. Nadat de Administrator is geopend, klikt u op het tabblad Plug-ins.
  4. Selecteer het selectievakje van de plug-in voor Internet Explorer en klik op OK.
Indien gewenst, selecteert u het selectievakje SharePoint-bestanden uitchecken bij het openen. Daardoor worden bestanden van SharePoint automatisch uitgecheckt zodra deze worden geopend in Revu.

De verbinding maken

U kunt nu de Revu IE-plug-in gebruiken om uw SharePoint-bibliotheek te koppelen aan Revu:

1. Open Internet Explorer.
  2. Navigeer naar uw SharePoint-locatie en log in.
  3. Klik op de bestandsnaam. Het bestand zou moeten worden geopend in de viewer van SharePoint.
  4. Klik op Openen bovenaan het scherm en vervolgens op Openen in browser.
  5. Indien gevraagd klikt u op Openen in het pop-upvenster.
  6. Klik op Toestaan in het volgende pop-upvenster dat verschijnt.

Uw PDF wordt geopend in Revu.

Nu u een bestand vanuit SharePoint hebt geopend, heeft Revu de aanmeldgegevens die nodig zijn voor toegang tot uw SharePoint-bibliotheek. Om het bestand uit te checken vanuit SharePoint en te gaan bewerken, klikt u op het slot in het tabblad Document en vervolgens op Uitchecken . U kunt het bestand weer inchecken in SharePoint door op Inchecken te klikken in hetzelfde menu van het tabblad Document.

Als het in uw workflow past, kunt u de IE plug-in blijven gebruiken om SharePoint-bestanden te openen in Revu. Nu Revu en SharePoint gekoppeld zijn, kunt u de werkbalk Documentbeheer gebruiken voor toegang tot uw SharePoint-bestanden zonder Revu te hoeven verlaten.

De werkbalk Documentbeheer gebruiken

Om de werkbalk in te schakelen in Revu, gaat u naar Hulpmiddelen > Werkbalken > Documentbeheer. Als u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, zou u moeten zien dat de werkbalk reeds verbonden is met SharePoint Online. Klik op de knop Bestand openen (DMS) om te beginnen met bladeren door uw SharePoint-server.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

In dit artikel worden de veranderingen besproken vanaf Revu 2016.5 en hoger.