Hvis en åpen prosjektfil i Studio blir sjekket ut, fryser Revu

Gjelder:

• Revu 2017 og eldre

Problem

Du har åpnet et Studio-prosjekt-dokument i Revu 2017.x uten å sjekke det ut. Revu fryser imidlertid opp hvis du prøver å sjekke ut filer mens de fremdeles er åpne.

Årsak

Dette skyldes en inkompatibilitet mellom Revu 2017 og versjon 4.7.2 av Microsoft® .Net Framework.
Selv om en tilbakeføring fra en tidligere .Net Framework-versjon kan være mulig, anbefaler vi ikke dette. Grunnen er at det kan ha en negativ effekt på andre .Net-avhengige applikasjoner i systemet ditt.

Løsning

Hvis din Revu 2017.x installasjon er berørt av dette problemet, anbefaler vi følgende løsninger:
Sjekk ut filen før du åpner den:
  1. Åpne Revu og logg på Studio-prosjektet.
  2. Finn filen du vil sjekke ut.
  3. Høyreklikk på den, og velg Sjekk ut.
  4. Åpne filen.
Aktiver utsjekking på Åpne i Studio-innstillinger:
  1. Åpne Revu og trykk på (Ctrl+K), eller gå til Innstillinger > Innstillinger.
  2. Velg Studio i venstrepilruten i dialogboksen for Revu-innstillinger.
  3. Klikk på Sjekk ut og Åpne i avkrysningsboksen i hovedseksjonen i dialogen.
  4. Klikk på OK.
Fra nå av vil alle prosjektfiler i Studio bli sjekket ut automatisk når de åpnes på datamaskinen.