Revu for iPad-kompatibilitet

Programvarekompatibilitet

Revu for iPad krever iPadOS 9.0 eller nyere.

On iPadOS 14.2–14.3, Revu for iPad åpnes ikke når programmet startes via administrasjonsverktøy for mobile enheter (MDM), deriblant Jamf eller AirWatch. Oppdater til iPadOS 14.4 for å løse dette problemet.

Maskinvarekompatibilitet

Disse enhetene er kompatible med Revu for iPad. Denne tabellen inkluderer alle Wi-Fi-, mobil- og skjermstørrelsevariasjoner for hver iPad.

iPad iPad Air iPad Mini iPad Pro
iPad (9. generasjon) iPad Air (4. generasjon) iPad Mini (6. generasjon) iPad Pro (5. generasjon)
iPad (8. generasjon) iPad Air (3. generasjon) iPad Mini (5. generasjon) iPad Pro (4. generasjon)
iPad (7. generasjon) iPad Air 2 iPad Mini 4 iPad Pro (3. generasjon)
iPad (6. generasjon)     iPad Pro (2. generasjon)
iPad (5. generasjon)     iPad Pro (1. generasjon)

Kompatibilitet

Revu for iPad

Lisensiering og registrering

Finn ut om iPad-modellen din er kompatibel med Revu.