Feil: «Antallet autoriserte installasjoner for denne lisensnøkkelen er overskredet»

Denne artikkelen gjelder:

• Alle versjoner av Revu
covid-19, hjemmearbeid, jobb hjemmefra

Problem

Du mottar denne feilen når du forsøker å registrere Revu på en annen datamaskin:

«Antallet autoriserte installasjoner for denne lisensnøkkelen er overskredet. Du må avregistrere programvaren på en annen datamaskin først, og deretter prøve på nytt.»

Løsning

Hvis du har overskredet antallet registrerte enkeltlisenser som tillates på lisensen din, kan du løse dette problemet ved å avregistrere den tidligere enheten din. Åpne Revu på den tidligere enheten din og gå til Revu > Avregistrer (Hjelp > Avregistrer i Revu 2017 og eldre). Dette frigjør enkeltlisensen og gjør det mulig for deg å registrere en ny lisens umiddelbart.

Hvis du bruker Revu 2015, kan du se Tilbaketrekking av Microsoft ACS og Revu-autentisering for å få hjelp til å avregistrere.

Hvis du ikke kan avregistrere den tidligere enheten din

Hvis datamaskinen din har krasjet, blitt reavbildet eller omformatert slik at du ikke kan avregistrere, må du ta kontakt med oss for å frigi enkeltlisensen. Send en støtteforespørsel ved å følge trinnene nedenfor, siden vi ikke kan behandle denne forespørselen på telefon.

1. Gå til Kontakt oss-siden og velg Ta kontakt.
  2. Skriv inn navnet og e-postadressen din.
    E-postadressen du angir må samsvare med e-postadressen som er oppført som en kontakt for lisensen din.
  3. Fyll ut resten av de påkrevde feltene i kontaktskjemaet.
  4. Under Beskriv problemet ditt kopierer du malen under og limer den inn i boksen. Husk å inkludere datamaskinnavnet, serienummeret og en kort forklaring av hvorfor enkeltlisensen må frigis.

Hei,

Jeg ber om at enkeltlisensen min frigis for datamaskinen {datamaskinnavn} med serienummer {serienummeret ditt}.

Denne enkeltlisensen må frigis av følgende årsak(er):

{kort forklaring på hvorfor enkeltlisensen må frigis}.

Takk! {Navnet ditt}

Kopiert!

5. Når du har fylt ut kontaktskjemaet, velger du Ta kontakt.

Feilsøking

Slik finner du datamaskinnavnet:

Se følgende Microsoft-støtteside for hvordan du finner datamaskinnavnet.

Slik finner du serienummeret til Revu:

Gå til Revu > Om. Serienummeret er angitt under versjonsnummeret.

Slik bruker du Revu i prøvemodus

Mens problemet ditt løses, kan du laste ned Revu og klikke på Bruk som prøveversjon når du blir bedt om å registrere programvaren. Da får du full tilgang til alle funksjoner i Revu i 30 dager. Når prøveversjonen er avsluttet, kan du fortsette å bruke Revu, men bare i visningsmodus.

Feilsøking

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Feilmelding

Du får følgende feilmelding når du forsøker å registrere Revu på en annen datamaskin: «Antallet autoriserte installasjoner for denne lisensnøkkelen er overskredet. Du må avregistrere programvaren på en annen datamaskin først, og deretter prøve på nytt.»