Slik legger du til et bilde av signaturen din i en PDF | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Noen ganger kan du ha bruk for å legge til en rask signatur i en PDF. I stedet for å skrive ut dokumentet, signere det med penn og skanne siden tilbake til PDF-format, kan du ganske enkelt legge inn en elektronisk signatur direkte i Revu.

Selv om en elektronisk signatur ikke er det samme som en digital signatur, er den fremdeles juridisk bindende og velegnet for enkelte situasjoner, for eksempel signering av en innkjøpsordre.

Du kan opprette en elektronisk signatur ved å legge til et bilde av signaturen din med en gjennomsiktig bakgrunn, eller ved å bruke Penn-verktøyet.

Legg til et bilde av signaturen din

De følgende trinnene tar deg gjennom prosessen med å legge til et bilde av signaturen din i en PDF-fil og gjøre bildet gjennomsiktig, slik at bildet ikke dekker til eventuell informasjon.

Bruk et bilde med en hvit bakgrunn for å oppnå best mulig resultat.
  1. Skann et bilde av signaturen din eller send deg selv en signatur på e-post via mobilenheten din.
    Ikke skann en signatur som PDF. Bare bildefiler (.jpg eller .png) vil fungere for denne prosessen.
  2. Gå til Verktøy > Markeringer > Bilde > Fra fil og velg bildet av signaturen din og legg det til i Filutforsker.
  3. Klikk og dra signaturen til dokumentet.
  4. Velg Beskjær i Egenskaper-verktøylinjen. Hvis du vil fjerne overflødig plass, kan du klikke og dra rundt bildet.
  5. Endre størrelsen på bildet og plasser det etter behov på dokumentet. Bakgrunnen vil fortsatt være ugjennomsiktig, noe som betyr at bildet vil blokkere alt bak det.
  6. For å gjøre bildebakgrunnen gjennomsiktig, gå til Egenskapspanelet og klikk på Maskefargeikon. Velg hvit fra fargemenyen.
    Bildeegenskaper masker farge
    Masker kan også nås fra verktøylinjen Egenskaper ved siden av Beskjæringsikon når et bilde er valgt.
  7. Øk ±-toleransen ved siden av Masker farge slik at fargene som ligner hvit, også blir gjennomsiktige. Øk toleransen til hele bakgrunnen er gjennomsiktig.
  8. Deretter legger du til signaturen din i Tool Chest, slik at du kan bruke den igjen:
    • Høyreklikk på bildet og velg Legg til i Tool Chest > Mine verktøy.
  9. Før du lagrer og sender PDF-en din, flat ut bildeoppmerkingen:
    • Høyreklikk på bildet og velg Flate ut .

Bruk Penn-verktøyet

En annen måte å lage en elektronisk signatur på er å bruke Pennverktøy. Siden det er vanskelig å skrive leselig med en mus, vil det å ha tilgang til en nettbrett-PC eller en penn-inndataenhet gjøre det enklere å lage signaturen din. Når du har fullført signaturen din, bruk trinnene ovenfor for å lagre den på Tool Chest , slik at du kan få tilgang til den for senere bruk.

I Bluebeam Cloud kan du ikke legge til en digital signatur i en tegning, men du kan sette inn et bilde av en digital signatur fra Tool Chest.

Fremgangsmåte

Revu 21[/sc]