Installer det nyeste Bluebeam-pluginmodulen for CAD-programvaren din | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Core
  • Complete

Problem

Du har abonnert på Bluebeams Core eller Complete, men ser ikk plugin-modulen for Bluebeam i AutoCAD, Revit, Navisworks, SketchUp Pro eller SolidWorks.

Løsning

Plugin-modulene for AutoCAD, Revit, Navisworks, SketchUp Pro og SolidWorks er bare tilgjengelige for abonnenter på Bluebeam Core og Complete.

Bluebeams Basics-abonnement inkluderer ikke tilgang til plugin-moduler, men du kan fremdeles opprette PDF-dokumenter fra alle disse programmene via Bluebeams PDF-skriver.

Hvis du vil aktivere plugin-modulen for CAD, må du først sjekke kompatibilitetsoversikten for å se om din versjon av Revu støtter den installerte versjonen av CAD-programvaren din. Når du har bekreftet dette, kan du følge trinnene under:

Du må kjøre CAD-programvare mens du bruker den gjeldende Windows-kontoen for å laste inn Bluebeams plugin-modul.
  1. Lukk CAD-programvaren hvis den kjører.
  2. Åpne Bluebeam Administrator:

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

3. Gå til fanen Plugin-moduler, velg den tilsvarende avkrysningsboksen for programvaren din og klikk på OK.
  4. Start AutoCAD på nytt.

Hvis AutoCAD-avmerkingsboksen allerede er krysset av:

1. Åpne Bluebeam Administrator.
  2. Fjern merkingen i avmerkingsboksen og vellg Bruk. Ikke lukk administratoren.
  3. Åpne AutoCAD. Når programmet åpnes, lukker du det umiddelbart.
  4. Gå tilbake til Bluebeam-administratoren.
  5. Merk av i AutoCAD-avmerkingsboksen og klikk på OK.
  6. Start AutoCAD på nytt og lukk Bluebeam Administrator.

Installasjon

Revu 21

Integrasjoner og plugin-moduler