Logg på Studio med en separat Bluebeam ID (BBID)

• Revu 21

I Revu 21 kan du bruke forskjellige Bluebeam ID-er (BBID) til å logge på Studio enn den du bruker til å aktivere programmet. Hvis abonnementet ditt for eksempel er koblet til en annen BBID enn der Studio-prosjektene dine lagres, kan du aktivere Revu med én BBID og logge på Studio med den andre. Hvis du har kontoer i forskjellige Studio-regioner, kan du også logge på hver av dem separat.

Slik logger du på Studio med en separat konto

1. Når du har aktivert Revu 21 med BBID, kan du åpne Studio-panelet .
  2. Velg Studio Serveren du vil logge på i nedtrekksmenyen Velg server.
  3. Sørg for at avmerkingsboksen «Bruk påloggingsopplysningene mine for Revu» ikke er krysset av og velg Logg inn.
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt for BBID og velg Logg inn.

Hvis du vil logge på med en annen konto, kan du velge nedtrekksmenyen Studio og Logg ut før du gjentar trinnene over.