Windows S-modus, Windows RT, Windows 8 og Microsoft Surface | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Støtter Bluebeam Microsoft Surface Pro?

Ja, så lenge enheten bruker en Intel-prosesser og ikke kjører Windows i S-modus. Enheter som Surface RT og Surface Pro X er ikke kompatible med Revu på grunn av den mobile ARM-prosessoren i disse enhetene.

Kjører Revu 21 på Windows 10 eller 11 i S-modus?

Nei, Windows 10 og 11 i S-modus tillater bare installasjon av apper fra Microsoft Store. Revu er ikke tilgjengelig i Microsoft Store.

Kjører Revu 21 på Windows 8?

Nei, Revu 21 er bare kompatibel med Windows 10 og 11. Windows 8 nådde opphør av støtte 12. januar 2016.

Kjører Revu 21 på Windows RT?

Nei, Windows RT er et utgått operativsystem for mobilenheter som bruker ARM i stedet for Intel-prosessorer og er ikke en fullversjon av Windows.

Siden om kompatibilitet og systemkrav har mer informasjon om kompatibiliteten til Revu 21 med programvare og maskinvare.

Installasjon

Kompatibilitet

System og miljø

Finn ut mer om Revus kompatibilitetsspesifikkasjoner for Windows 8, Windows S-modus, Windows RT og Microsoft Surface.