Slik installerer du SharePoint-integrasjonen | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Om den nye SharePoint-integrasjonen

Bluebeam har introdusert en ny SharePoint-integrasjon som gjør at enhver nettleser kan åpne PDF-filer direkte i Revu. For å bruke integrasjonen må den installeres på SharePoint-siden som gir alternativet Åpne i Revu når du velger en PDF. Integrasjonen er tilgjengelig som en utvidelse eller tillegg.

Forskjeller mellom utvidelsen og tillegget

For å hjelpe deg å finne ut hvilket alternativ som er riktig for deg, bruk tabellen nedenfor for å sammenligne funksjonene til utvidelsen og tillegget. Vi anbefaler utvidelsen, med mindre den målrettede SharePoint-installasjonen ikke oppfyller kravene.

SharePoint-utvidelse

• Støttes på lokale SharePoint 2019 og nyere, inkludert SharePoint Online (Office 365).
  • Krever at SharePoint-siden bruker moderne opplevelse (moderne UI).
  • Støtter valg av enkeltfiler og flere filer for å åpne flere filer i Revu samtidig.
  • Distribueres i filen Bluebeam.OpenRevuExtension.sppkg
  • Når du bruker Åpne i Revu-funksjonen, blir nettleseren værende på samme side og Revu starter.
  • Bygget med nyere SharePoint Framework (SPFX).

SharePoint-tillegg

• Støttes på SharePoint 2013 og nyere, inkludert SharePoint Online (Office 365).
  • Støtter Classic SharePoin og moderne opplevelse (moderne UI).
  • Støtter åpning av én fil om gangen i Revu (ikke mulig å velge flere filer).
  • Distribueres i filen Bluebeam.OpenRevuAddIn.app
  • Når du bruker Åpne i Revu-funksjonen, viser nettleseren midlertidig en landingsside, Åpner i Revu . Når filen er sendt til Revu, gjenopprettes den forrige SharePoint-visningen.
  • Bygget med en eldre metode for oppretting av SharePoint-apper.

Krav til klient

Du må installere Revu 21 for å bruke SharePoint-integrasjonen. Integrasjonen støttes i alle gjeldende nettlesere (dvs. Edge, Chrome og Firefox).

Revu-installasjonsprogrammet bruker en tilpasset protokollbehandling i klientregisteret, som er ansvarlig for videresending av forespørselen fra nettleseren til Revu. Hvis denne registernøkkelen blir ødelagt, vil avinstallering og reinstallering av Revu gjenskape behandleren.

Installere SharePoint-integrasjonen

Denne prosessen krever forhøyede privilegier på SharePoint-serveren og må utføres av SharePoint-administratoren din.
Installer integrasjonen enten som en utvidelse eller et tillegg; ikke installer begge.

Du kan laste ned pakkefilene for appen fra distribusjonspakken for større bedrifter.

Velg SharePoint-versjonen din nedenfor for å få detaljerte installasjonsinstruksjoner:

Hvis du vil distribuere SharePoint Online-integrasjon, må du også aktivere den offentlige CDN-en på leiernivå. Når du bruker en lokal SharePoint Server, er det ikke nødvendig å aktivere det offentlige CDN. For detaljerte instruksjoner om hvordan du aktiverer det offentlige CDN, se SharePoint-instruksjonene.

Etter installasjon

Når endringen på SharePoint-siden er utført, vil du se en Åpne i Revu-knapp i kommandolinjen når du velger en PDF-fil i dokumentlisten. Det samme alternativet er tilgjengelig i kontekstmenyen når du høyreklikker på en PDF-fil. Når du har installert SharePoint-appen, kan du se Hvordan bruke SharePoint-integrasjonen.

Hvis du høyreklikker på en SharePoint-fil, men ikke ser alternativet Åpne i Revu, tømmer du nettleserens buffer og prøver å åpne filen på nytt.

Siden integrasjonen er atskilt fra Revu, trenger ikke SharePoint å oppdateres hver gang en ny versjon av Revu distribueres, med mindre ønsket funksjonalitet er lagt til i den nyere versjonen av integrasjonen.

Installasjon

Fremgangsmåte

Studio Enterprise

Integrasjoner og plugin-moduler

Distribusjon

Installasjon

Bluebeam har innført en ny SharePoint-integrasjon som gjør det mulig for alle moderne nettlesere å åpne PDF-filer direkte i Revu. For å bruke denne integrasjonen, må en app installeres på SharePoint-siden som har alternativet Åpne i Revu når PDF-filer velges. Finn ut hvordan du installerer appen her.