Du blir ombedd att logga in i Revu fast du inte har loggat ut

Den här artikeln gäller:

• Revu 21

Problem

Vissa kunder som öppnar Revu 21 blir uppmanade att logga in trots att de aldrig loggade ut.

Lösning

Följ de här stegen för att byta namn på filerna entitlement.dat och NamedUser.dat:

1. Stäng Revu 21.
  2. Gå till följande filsökväg i Utforskaren i Windows:
    C:\Users\Your Windows User Name\AppData\Local\Bluebeam\Revu\21

​​​​​Mappen \AppData är dold som standard. Om du inte ser mappen kan du använda den här Microsoft-artikeln för att lära dig hur du visar dolda filer i din version av Windows.

3. Högerklicka på NamedUser.dat och välj Byt namn. Lägg till _old i slutet av filnamnet.
  4. I Utforskaren går du till:
    C:\Users\Your Windows User Name\AppData\Local\Bluebeam\Revu\21\Packages
  5. Högerklicka på entitlement.dat och välj Byt namn. Lägg till _old i slutet av filnamnet.
  6. Öppna Revu och logga in.

Felsökning

Revu 21

Lös det problem som kan uppstå när du öppnar Revu 21 och blir ombedd att logga in trots att du inte har loggat ut.