Så här återställer du lösenordet för ditt BBID

• Revu 21
  • Revu 20
  • Bluebeam Cloud

Om du inte kan logga in i Revu 21, Bluebeam Cloud eller Studio för att du har glömt ditt lösenord följer du stegen nedan för att återställa lösenordet:

1. Gå till https://accounts.bluebeamstudio.se/.
  2. Ange e-postadressen för ditt Bluebeam ID (BBID) och välj Nästa.
    BBID-inloggning
  3. Välj Behöver du hjälp med att logga in? längst ner på inloggningsskärmen.
  4. Välj Har du glömt lösenordet?
  5. Ange e-postadressen för ditt BBID och välj Skicka återställningsanvisningar.
  6. Gå till e-postmeddelandet om att återställa ditt Bluebeam-lösenord i inkorgen och välj Återställ mitt lösenord.
    Om e-postmeddelandet inte finns i din inkorg bör du titta efter i skräppostmappen. Kontrollera också att do-not-reply@bluebeamops.com finns med på listan över godkända avsändare.
  7. Ange ett nytt lösenord som är mellan 8 och 32 tecken långt samt innehåller minst en versal, en gemen, en siffra och ett specialtecken, till exempel !@#$%^&*.
    Återställ ditt lösenord
  8. Välj Uppdatera lösenord.

Fick du inget meddelande om återställning av lösenord?

Om den e-postadress eller det lösenord som du anger för ditt BBID är felaktiga eller ogiltiga misslyckas ditt inloggningsförsök. Om du begär lösenordsåterställning med samma e-postadress genereras inget e-postmeddelande av servern.

Om du inte får något e-postmeddelande om lösenordsåterställning bör du kontrollera att du har stavat e-postadressen rätt och/eller leta efter det ursprungliga e-postmeddelandet för kontoverifiering för att hitta rätt BBID. Om du fortfarande inte kan komma ihåg vilken e-postadress som du använde för ditt BBID kan du kontakta Bluebeams tekniska support för hjälp.

Instruktioner

Revu 21

Revu 20

Bluebeam Cloud

Studio

Licensiering och registrering

Läs om hur du återställer ditt lösenordet för ditt BBID för att logga in i Revu 21, Bluebeam Cloud och Studio.