Så här tilldelar du full kontroll över ett Studio-projekt | Revu 21

Använder du en äldre version av Revu?

Denna artikel gäller:

• Core
  • Complete

Om du är projektägare kan du tilldela en annan användare full kontroll över projektet genom att redigera användarens behörigheter i Projektinställningar. Den inbjudna användaren måste ha en Bluebeam-prenumerationsplan och ett Bluebeam ID (BBID) samt ha loggat in i projektet minst en gång.

Det går inte att helt överföra ägandet av ett Studio-projekt eftersom värden måste förbli densamma.
Inbjudna användare behöver inte vara inloggade i projektet när du tilldelar dem full kontroll.
  1. Logga in i projektet och välj Ikon för projektinställningar i Revu Projektinställningar.
  2. Gå till fliken Behörigheter och välj användarens e-postadress från listan över Användare/grupper till vänster.
    1. Om användaren inte finns i projektet väljer du plustecknet till vänster, väljer användaren i dialogrutan Lägg till användare/grupper och väljer OK.
  3. Under Tillämpade behörigheter dubbelklickar du på Full kontroll för att ändra Neka till Tillåt.
  4. Välj Verkställ och sedan OK.

Även om du har gett en användare full kontroll över projektet är det fortfarande projektägaren som äger projektet och alla grupper som ägaren har skapat. Användare med full kontroll kan inte blockera eller ta bort ägaren från projektet, eller ändra ägarens grupper.