Så här använder du SharePoint-integrationen | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Med Revu 21 introduceras en SharePoint-integration som gör att PDF-filer kan öppnas i Revu direkt från ditt SharePoint-bibliotek med vilken modern webbläsare som helst. När du har installerat SharePoint-integrationen i din miljö kan du checka ut, redigera och checka in dina PDF-filer – allt inuti Revu.

Öppna SharePoint-dokument i Revu från en webbläsare

Med SharePoint-integrationsappen installerad i din SharePoint-miljö utför du följande steg:

1. Öppna din SharePoint-webbplats i en webbläsare.
  2. Högerklicka på ett filnamn, eller välj knappen med tre punkter intill filnamnet, och välj sedan Öppna i Revu.
  3. Ett popup-fönster visas där du får frågan om du vill låta SharePoint öppna filer i Revu i framtiden. Markera rutan Always Allow (Tillåt alltid) och välj sedan Öppna Revu.
    Om du försöker öppna en fil som inte är en PDF-fil får du ett felmeddelande.

Din PDF öppnas i Revu. Om du vill se en lista över de senast öppnade filerna öppnar du mappen Senast använda filer under fliken File Access.

För att checka ut filer från SharePoint och börja redigera väljer du låsikonen på fliken Dokument och sedan Checka ut. Du kan checka in filen i SharePoint igen genom att välja Checka in i samma meny.

Öppna SharePoint-dokument från verktygsfältet Dokumenthantering

När du har öppnat en fil med hjälp av alternativet Öppna i Revu i SharePoint kommer Revu ihåg dina inloggningsuppgifter för SharePoint. Du kan sedan använda verktygsfältet Dokumenthantering för att komma åt dina SharePoint-filer utan att behöva lämna Revu.

För att aktivera verktygsfältet i Revu går du till Verktyg > Verktygsfält > Dokumenthantering. Verktygsfältet bör redan vara anslutet till SharePoint Online. Välj Öppna fil (DMS) för att börja bläddra på din SharePoint-server.

Instruktioner

Integrationer och plugin-program

Så här använder du SharePoint-integrationen med Revu 21 eller senare.