Använda SharePoint-integrationen i Revu

Gäller för:
  • Revu 20.1 och senare
Med Revu 20.1 introduceras en SharePoint-integration som gör att PDF-filer kan öppnas i Revu direkt från ditt SharePoint-bibliotek med vilken modern webbläsare som helst. När SharePoint-integrationen har installerats i din miljö kan du checka ut, redigera och checka in dina PDF-filer – allt inuti Revu. Om du använder en äldre version av Revu, eller om Internet Explorer är din standardwebbläsare, kan du använda plugin-programmet för Internet Explorer med SharePoint.

Öppna SharePoint-dokument i Revu från en webbläsare

Med SharePoint-integrationsappen installerad i din SharePoint-miljö:
  1. Öppna din SharePoint-webbplats i en webbläsare.
  2. Högerklicka på ett filnamn, eller klicka på knappen med tre punkter intill filnamnet, och klicka sedan på Öppna i Revu.
  3. Ett popup-fönster visas där du får frågan om du vill låta SharePoint öppna filer i Revu i framtiden. Markera rutan och välj sedan Tillåt eller Öppna Revu.
    Om du försöker öppna en fil som inte är en PDF-fil får du ett felmeddelande.
Din(a) PDF-fil(er) öppnas i Revu. Om du vill se en lista över de senast öppnade filerna öppnar du mappen Senast använda filer under fliken File Access .
Slutanvändarsteg för SharePoint-integrationen
Med alternativet Öppna i Revu i SharePoint-filens rullgardinsmeny kan du skicka PDF-filer från ditt SharePoint-bibliotek direkt till Revu.
För att checka ut filer från SharePoint och börja redigera klickar du på låsikonen på fliken Dokument och klickar sedan på Checka ut . Du kan checka in filen i SharePoint igen genom att klicka på Checka in i samma meny.

Öppna SharePoint-dokument från verktygsfältet Dokumenthantering

När du har öppnat en fil med hjälp av alternativet Öppna i Revu i SharePoint kommer Revu ihåg dina inloggningsuppgifter för SharePoint så att du kan använda verktygsfältet Dokumenthantering för att komma åt dina SharePoint-filer utan att behöva lämna Revu. För att aktivera verktygsfältet i Revu klickar du på Verktyg > Verktygsfält > Dokumenthantering. Om du har följt ovanstående steg bör du se att verktygsfältet redan är kopplat till SharePoint Online. Klicka på knappen Öppna fil (DMS) för att börja bläddra på din SharePoint-server.

Instruktioner

Revu 2019

Integrationer och plugin-program

Revu 20

Hur du använder SharePoint-integrationen med Revu 20.1 eller senare.

Revu 20

Instruktioner

Lär dig hur du skapar och hanterar ditt Bluebeam-ID (BBID) för att komma åt Bluebeams tjänster.