Tangentbordsgenvägar med en tangent fungerar inte | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Om ett dokument innehåller ett formulärfält – till exempel en digital signatur, kryssruta eller textfält – inaktiveras tangentbordsgenvägar med en tangent för att undvika konflikter mellan genvägarna och text som anges i formulärfälten.

Lösning

Det finns ett alternativ i Inställningar som tillåter aktiva tangentbordsgenvägar med dessa dokument. Så här aktiverar du enkla tangentbordsgenvägar för dokument med formulärfält:

1. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  2. Klicka på Verktyg i sidofältet och sedan på Formulär.
  3. Markera rutan Aktivera enkla tangentbordsgenvägar.
  4. Klicka på OK.

Felsökning

Revu 21

Gränssnitt och navigering

För att undvika konflikter mellan tangentbordsgenvägar med en tangent och formulär är tangentbordsgenvägar med en tangent avstängda i Revu 21 om ett dokument innehåller ett formulärfält. Lär dig hur du konfigurerar dina inställningar för att tangentbordsgenvägar ska fortsätta att fungera även om ditt dokument innehåller formulärfält.