Så här avaktiverar du en blinkande Revu-ikon i aktivitetsfältet

Gäller för:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Problem

Om Revu är minimerat medan du är inloggad i en Studio-session blinkar Revu-ikonen i aktivitetsfältet i Windows när aktivitet pågår i sessionen.

Lösning

Den här funktionen kan avaktiveras från Studio-inställningarna genom att följa stegen nedan:

1. Gå till Revu > Inställningar.
  2. Välj Studio i sidofältet.
  3. Avaktivera alternativet Aktivera blinkningar vid Studio-notiser.
  4. Välj OK.
Om du vill kan du få meddelanden och aviseringar från Studio skickade till din e-postadress. Det här är en del av funktionen Meddelanden och aviseringar i Bluebeam Studio.

Instruktioner

Revu 2019

Studio

Inställningar

Revu 20

Revu 21

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Om Revu är minimerat medan du är inloggad i en Studio-session blinkar Revu-ikonen i aktivitetsfältet i Windows när aktivitet pågår i sessionen.

Det här är en del av funktionen Meddelanden och aviseringar i Bluebeam Studio.

Funktionen kan avaktiveras från Studio-inställningarna genom att följa stegen nedan:

1. Gå till Inställningar revu-ikon > Inställningar properties-16x16_20x20.png (eller använd tangentbordsgenvägen CTRL+K)
  2. Välj Studio i listan på vänster sida av dialogrutan Inställningar.
  3. Avmarkera kryssrutan Aktivera blinkningar vid Studio-notiser och klicka på OK för att stänga dialogrutan Inställningar.

Bluebeams supportsida hittar du videoguider och svar på vanliga frågor om olika ämnen, som att delta i Studio-sessioner eller gå med i Studio-projekt, och hjälpguiden för Revu.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Studio

Inställningar

Om Revu är minimerat medan du är inloggad i en Studio-session blinkar Revu-ikonen i aktivitetsfältet i Windows® när aktivitet pågår i sessionen.