Fel: Cachefilen för teckensnitten är korrupt, återskapar nu.

Gäller för:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Problem

Cacheminnet för teckensnitt är skadat och kan inte återskapas. Varje gång du öppnar Revu visas följande fel:

Cachefilen för teckensnitten är korrupt, återskapar nu.

Lösning

Du kan åtgärda det här genom att radera filen FontCache.xml och öppna Revu igen:

1. Stäng Revu.
  2. Klicka på Start och skriv eller klistra in %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\[ditt Revu-versionsnummer]\Revu\
    1. Exempel:Om du har Revu 20 klistrar du in %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Revu
  3. Tryck på Enter.
  4. Högerklicka på filen FontCache.xml och klicka på Radera.
  5. Öppna Revu igen.

Felsökning

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Felmeddelande

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Problem

Cacheminnet för teckensnitt är skadat och kan inte återskapas. Varje gång du öppnar Revu visas följande fel:

Cachefilen för teckensnitten är korrupt, återskapar nu.

Lösning

Du kan åtgärda det här genom att följa stegen nedan för att radera filen FontCache.xml och öppna Revu igen:

I Windows 10, 8.1 och 7 SP1 för Revu 2016 och senare

1. Stäng Revu.
  2. Klicka på Start , skriv eller klistra in %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2016\Revu\ och tryck på Enter.
  3. Radera filen FontCache.xml
  4. Öppna Bluebeam Revu igen.

2016 motsvarar Revu-versionens årtal.

I Windows 8.1 och 7 SP1 för upp till Revu 2015 och tidigare

1. Stäng Revu.
  2. Klicka på Start, skriv eller klistra in %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\Revu\ och tryck på Enter.
  3. Radera filen FontCache.xml
  4. Öppna Bluebeam Revu igen.

Mappen ProgramData är dold som standard. Så här gör du om du inte kan se den:

I Windows 10 och 8.1 klickar du på fliken Visa i Utforskaren i Windows och markerar kryssrutan Dolda objekt.

I Windows 7 SP1 klickar du på Organisera > Mapp och Sökalternativ.När dialogrutan Mappalternativ visas klickar du på fliken Visa och aktiverar alternativet Visa dolda filer, mappar och enheter.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Felmeddelande

Om du ser det här felmeddelandet måste du följa de här instruktionerna för att radera filen FontCache.xml.