Revu-inställningarna öppnas inte

• Revu 20
  • Revu 2019

Problem

Efter att du har uppgraderat din kopia av Revu händer ingenting när du går till Revu > Inställningar.

Orsak

När du uppgraderar överför Revu automatiskt dina gamla inställningar till den uppgraderade versionen. Tidigare versioner av Revu hade ett alternativ för ett renderingsläge som inte längre finns. Om Upprepat ritande, till full upplösning var aktiverat före uppgraderingen öppnas inte Inställningar.

Lösning

Skapa en ny inställningsfil

1. Stäng Revu.
  2. Klicka här för att ladda ner filen RevuPreferences.xml till din dator.
  3. Gå till den nedladdade filen i Utforskaren i Windows.
  4. Högerklicka på filen och gå till Öppna med > Anteckningar.
  5. I Anteckningar går du till ArkivSpara utan att göra några ändringar.
  6. Stäng Anteckningar.

Kopiera din nya inställningsfil

1. Öppna Utforskaren och gå till följande plats.Glöm inte att ersätta ”ditt versionsår här” i filsökvägen med den version av Revu som du använder.C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\ditt versionsår här\Revu
    Om mappen ProgramData inte är synlig kan du göra så här för att visa den.
  2. Kopiera filen RevuPreferences.xml som du sparade i den här mappen.
  3. Öppna Revu.
  4. Gå till Revu > Inställningar för att kontrollera att Inställningar öppnas och att problemet har lösts.

Det här problemet kommer att åtgärdas i en kommande uppdatering av Revu. Kontakta oss om det här inte löser problemet.

Felsökning

Revu 2019

Inställningar

>När du har uppgraderat din kopia av Revu händer ingenting när du öppnar menyn Inställningar.