Så här skriver du ut popup-kommentarer

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Med alternativet Skriv ut popup-fönster i markeringsinställningarna kan du skriva ut expanderade popup-markeringar i Revu. Gör så här för att aktivera alternativet:

1. Välj Revu > Inställningar.
  2. Välj Verktyg i det vänstra sidofältet.
  3. På fliken Markering aktiverar du alternativet Skriv ut popup-fönster.
  4. Välj OK.
  5. Öppna alla popup-kommentarer som du vill ha med på den utskrivna sidan.Dubbelklicka på stängda popup-markeringar som anteckningar för att öppna dem.
  6. När dina popup-markeringar är synliga väljer du Arkiv > Skriv ut för att skriva ut PDF-filen.

Instruktioner

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Skriva ut

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Sammanfattning

Skriva ut anteckningar och popup-fönster från Revu.

Relevanta produkter

Bluebeam Revu

Problem

Kan jag skriva ut med innehållet i mina anteckningsmarkeringar synligt?

Lösning

Ja, med alternativen för Skriv ut popup-fönster i markeringsinställningarna kan du skriva ut expanderade popup-markeringar i Revu. Gör så här för att aktivera alternativet:

1. Klicka på Inställningar > Inställningar eller använd tangentbordsgenvägen Ctrl+K.
  2. Klicka på Markering till vänster.
  3. Markera kryssrutan Skriv ut popup-fönster.
  4. Klicka på OK.
Det finns en lista med Revus tangentbordsgenvägar i menyn Revu Hjälp och på vår webbplats.

Dubbelklicka på eventuella anteckningar eller andra markeringar som du vill att popup-kommentarerna ska visas för och klicka sedan på Skriv ut (Ctrl+P) för att skriva ut med de här popup-fönsterna synliga.

Instruktioner

Revu 2017 och tidigare

Skriva ut

Med alternativen för Skriv ut popup-fönster i markeringsinställningarna kan du skriva ut expanderade popup-markeringar i Revu.