Dialogrutan Spara som visas inte när du skapar PDF-dokument

Andra versioner av den här artikeln:

Problem

Dialogrutan Spara som … visas inte och en PDF-fil skapas inte när du skriver ut med Bluebeam PDF Printer, Bluebeam Stapler eller Bluebeams Plugin .

Du kan följa relevanta steg nedan beroende på om du upplever problem med Bluebeam PDF Printer eller Bluebeam Plugin i ett tredjepartsprogram som stöds.

Lösning

För problem med Bluebeam PDF Printer

Om du skapar PDF-filer med Bluebeam PDF Printer , funktionen Bluebeam Stapler i Revu

1. Öppna Bluebeam Kontrollpanel.

Öppna Bluebeam Kontrollpanel:I Windows 10 och 8.1 klickar eller trycker du på Start och anger Bluebeam Kontrollpanel.–eller–Gå till Revu > Kontrollpanel från menyraden i Revu.
  2. Klicka på fliken Skrivare i Bluebeam Kontrollpanel och se till att rutorna Fråga efter filnamn och Öppna i visningsprogram har markerats.
  3. Högerklicka på Ominstallera skrivare och klicka på Avinstallera skrivare.
  4. När skrivaren har avinstallerats klickar du på Ominstallera skrivare för att ominstallera den.
  5. I avsnittet Portövervakare i det nedre högra hörnet på sidan klickar du på Starta om.
    Portövervakaren fungerar bara om processen BBPrint.exe körs. Ta inte bort den från listan över autostartobjekt.
  6. Klicka på Verkställ och OK för att tillämpa inställningarna och stäng Bluebeam Kontrollpanel.

Första gången du försöker skapa en PDF-fil efter detta visas kanske dialogrutor Spara som för tidigare PDF-konverteringar som inte slutförts. Du kan klicka på Avbryt för att avbryta de du inte vill ha.

Vid problem med Bluebeam Plugin

Om du använder Bluebeam Plugin  för Office®, AutoCAD®, Navisworks®, Revit® eller SolidWorks®

1. Slutför stegen ovan i Bluebeam Kontrollpanel.
  2. Öppna filen i Office, AutoCAD eller SolidWorks.
  3. På menyfliken klickar du på Bluebeam och sedan Ändra inställningar.
  4. Säkerställ att inställningarna Fråga efter filnamn och Öppna i visningsprogram har markerats.
  5. Klicka på Skapa fil.
Första gången du försöker skapa en PDF-fil efter detta visas kanske dialogrutor Spara som för tidigare PDF-konverteringar som inte slutförts. Du kan klicka på Avbryt för att avbryta de du inte vill ha.