Kom godt i gang med Bluebeam-kontoadministration | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete
Opgraderer du fra en ældre version? Revu 21 bruger en abonnementsplatform, hvor brugeradgang administreres af Bluebeam-ID (BBID) og ikke længere kræver registrering af serienumre og produktnøgler. Licenser til Revu 20 og ældre administreres stadig via Bluebeam Gateway.

Hvad er en Bluebeam Org Admin?

Når du har købt et Bluebeam-abonnement, modtager du en e-mailinvitation til at administrere din konto som organisationsadministrator. Som licensejer kan organisationsadministratoren tilføje nye brugere, spore abonnementstildelinger og administrere brugeradgang.

Når du har aktiveret din Bluebeam-konto som organisationsadministrator, skal du logge ind på administrationsportalen for abonnementer og tildele et abonnement til dig selv, før du kan komme i gang med Revu 21 og Bluebeam Cloud. Klik her for at få mere at vide om administrationsportalen for abonnementer.

Om administrationsportalen for abonnementer

Organisationsadministratorer skal logge på administrationsportalen for abonnementer for at administrere brugerabonnementer. Via denne portal kan du:

• Se dine kontooplysninger
  • give dig selv slutbrugertilladelser (for at få adgang til Revu 21 og Bluebeam Cloud)
  • Tilføje andre organisationsadministratorer for at give bestemte brugere mulighed for at se og administrere dine abonnementer
  • tilføje slutbrugere og tildele dem Bluebeam-abonnementer
  • Gentildele eller deaktivere slutbrugere

Når du har tilføjet brugere og tildelt dem adgang til et Bluebeam-abonnement (Basics, Core eller Complete), modtager de en e-mail med invitation til at oprette et Bluebeam-ID (BBID), som giver dem adgang til deres abonnement.

Du kan få mere at vide ved at gå til Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.

Log på administrationsportalen for abonnementer.

Revu 21, Bluebeam Cloud og Bluebeam University

Efter e-mailinvitationen modtager hver slutbruger en velkomstmail med oplysninger om funktioner, der er tilgængelige i Revu 21 og Bluebeam Cloud, og hvordan de kommer i gang med hvert produkt. Slutbrugere modtager også en e-mail med et unikt invitationslink til Bluebeam University, hvor de får adgang til selvstyrede kurser efter behov, der er designet til at maksimere deres produktivitet med Revu.

Bluebeams pakker giver dig adgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på op til fem enheder ved hjælp af én konto.

Revu 21

Revu 21 er en desktop-app til Microsoft Windows, der skal downloades fra vores downloadcenter og installeres på slutbrugerens computer. Hvis du vil installere Revu 21 i din organisation, kan du finde flere oplysninger og detaljerede vejledninger i Implementeringsvejledningen for Bluebeam® Revu® 21.

Adgang til Revu 21 kræver et gyldigt BBID for at logge ind. Hvis du vil implementere Revu 21, skal du sørge for at tilføje slutbrugere og tildele dem et Bluebeam-abonnement, før du installerer Revu 21, så de kan oprette deres BBID først. Du kan få flere tips til udrulningen i Vejledning til implementering af Bluebeam-abonnement.

Bluebeam Cloud

Du kan få adgang til Bluebeam Cloud fra alle enheder på nettet via app.bluebeam.comeller via Bluebeam Cloud iOS-appen, som kan fås fra Apple App Store. Brugere kan logge ind på Bluebeam Cloud med det samme Bluebeam-ID, de bruger til Revu.

Videncenter

Ud over at gennemgå oplysningerne i velkomstmailen anbefaler vi, at du tjekker Videncenteret med artikler med instruktioner til Revu og Bluebeam Cloud, undervisningsvideoer og yderligere ressourcer.

Virksomhedsressourcer

Hvis du vil implementere Revu 21 på tværs af din organisation, kan du finde yderligere ressourcer til installation, implementering og administration på siden Ressourcer om Revu 21 til IT-administratorer.