Kompatibilitet og systemkrav

Denne artikel gælder for:

• Revu 2017

Gå til andre versioner:

Bluebeam® Revu® 2017 kompatibilitet og systemkrav

Operativsystemer

• Windows 10 (32-bit og 64-bit)
  • Windows 8.1 (32-bit og 64-bit)
  • Windows 7 SP1 (32-bit og 64-bit)
Microsoft standsede support til Windows 7 den 14. januar 2020. Af denne grund er det ikke muligt for os at understøtte Revu-software, der kører på Windows-versioner, der ikke længere understøttes. Du kan finde flere oplysninger i vores Oversigt over tekniske tjenester.

.NET Framework

Som en del af installationen bliver Microsoft® .NET Framework 4.5.2 installeret, hvis .NET 4.5 eller nyere ikke allerede findes på arbejdsstationen. Du kan finde yderligere oplysninger om .NET Framework her.

Virtuelle miljøer

Revu er certificeret Citrix Ready® for XenApp® 6.5-7.6 og XenDesktop® 7-7.6.

For at overholde vores slutbrugerlicensaftale skal du købe så mange brugerlicenser, som der er Revu-brugere i din organisation.

Bemærk, at Windows Server® 2008 R2 og nyere understøttes i Citrix-miljøer.

Plugins

Hver enkelt version af Bluebeam Revu (Standard, CAD og eXtreme) indeholder forskellige plugins til oprettelse af PDF-filer med ét klik.

Microsoft Office

Standard CAD eXtreme

Microsoft Office® 2007-2016 (Word®, Excel®, PowerPoint®) og Office 365 (understøttes med lokalt installerede programmer). Tidligere versioner af Office og Office 365 Online understøttes via Bluebeam PDF-printeren.

* Mængdelink kræver Revu eXtreme og Excel 2010-2016.

Microsoft Outlook® 2007-2016

SharePoint®

Standard CAD eXtreme

SharePoint® Server 2007-2016, SharePoint Foundation 2010-2013, SharePoint Services 2007

* Serverkonfigurationskomponent til integration af Internet Explorer er valgfri. Denne komponent kræver Internet Explorer 11.

ProjectWise®

Standard CAD eXtreme

ProjectWise V8i SS3 og SS4, ProjectWise CONNECT Edition v10.

AutoCAD®

CAD eXtreme

AutoCAD 2013-2018 (også kompatibel med Autodesk®-produkter bygget på AutoCAD-platformen, herunder Architecture, Civil, Mechanical osv.).

*Bluebeam understøtter kun AutoCAD på Windows-versioner, der understøttes af Autodesk.

AutoCAD (oprettelse af PDF i 3D)

CAD eXtreme

AutoCAD 2016-2018

AutoCAD LT®

Standard CAD eXtreme

AutoCAD LT 2013-2018

AutoCAD LT understøttes af Bluebeams PDF-printer. En værktøjslinje med to knapper føjes til AutoCAD LT, som anvender Bluebeams PDF-printer til at oprette PDF-filer.

Revit®

CAD eXtreme

Revit 2013-2018

Revit (oprettelse af PDF i 3D)

CAD eXtreme

Revit 2013-2018

CAD eXtreme

Navisworks Manage 2013-2018, Navisworks Simulate 2013-2018

SketchUp® Pro (oprettelse af PDF i 3D)

CAD eXtreme

SketchUp Pro 2013-2017

SolidWorks®

CAD eXtreme

SolidWorks 2014-2017

Andre programmer

Standard CAD eXtreme

Bluebeams PDF-printer fungerer med alle CAD- og Windows-programmer, der er installeret på din pc, dvs. AutoCAD LT, Revit LT, ældre versioner af Revit, Autodesk Inventor, MicroStation, Pro/Engineer, Unigraphics.

Skrifttyper

Bluebeam Revu understøtter kun skrifttyperne TrueType (.ttf) og OpenType (.otf).

PDF/A-understøttelse

Bluebeam Revu understøtter oprettelse af filer, der er PDF/A-1b-kompatible i henhold til ISO-standarderne.

Revu 2017 og ældre

Kompatibilitet