Ofte stillede spørgsmål om licenser til Revu 20 og ældre

Bluebeam overgår til en abonnementsbaseret platform. I tillæg til Bluebeam Revu 21 får abonnenter adgang til Bluebeam Cloud – vores løsninger til markering og administration via web/mobil. Med Bluebeam-abonnementet kan administratorer administrere licenser til navngivne brugere i stedet for lister over serienumre. Du kan få flere oplysninger om vores overgang til abonnement i Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam Cloud-abonnement. Se vores prisside, hvis du ønsker at købe.

Revu 20 er stadig tilgængelig. Revu 2019 og ældre nærmer sig dog status som udgået (EOL).

Sammenligning af licenstyper til Revu 20 og tidligere versioner

Der findes tre licenstyper til Revu 20 og tidligere versioner: Perpetual, Enterprise og Open licenses. Her er et hurtigt overblik over hver:

Perpetual licenses

Enterprise licenses

Open licenses

Perpetual licenses registrerer Revu til en individuel computer ved hjælp af et serienummer og en produktnøgle. Dette er den mest populære licensmulighed for Revu 20.

Enterprise licenses frigiver automatisk computere fra licenspuljen og tillader et midlertidigt overforbrug af installationer.

Open licenses giver administratorer mulighed for at autorisere adgang til Revu (kun eXtreme) for enhver bruger fra en delt pulje af brugerlicenser.

• Perpetual licenses registrerer Revu 20 til individuelle computere ved hjælp af et serienummer og en produktnøgle.
  • Vedligeholdelsesaftale fås som valgfrit tilkøb (årligt abonnement)
  • Revu-licensen er et engangskøb
  • Licenser fjernes automatisk fra licenspuljen efter 15 dages inaktivitet for at gøre det lettere for dig at administrere enheder

• Tillader midlertidigt installationsoverforbrug på 5 %

• Revu-licensen er et engangskøb

• Kræver vedligeholdelsesaftale og Enterprise License-abonnement
  • Få adgang til Revu med en fælles pulje af brugerlicenser (en brugerlicens pr. aktiv bruger)

• Se og tilbagekald brugerlicenser ved hjælp af vores onlineadministrationsportal, Bluebeam Gateway

• Indeholder vedligeholdelsesaftale

• Adgang til Revu kræver et årligt abonnement

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Revu-licenstyper

Hvad er forskellen mellem en brugerlicens og en licens?

En brugerlicens henfører til en individuel bruger af Revu. Man kan se en licens som en paraply, hvorunder brugerlicenserne hører hjemme. De fleste virksomheder har én licens til Revu og køber individuelle brugerlicenser til hver bruger under denne licens.

Kan nogen af Revu 20-licenserne bruges på Mac?

Desværre ikke. Alle udgaver af Revu kører på Windows, uanset licenstype. Vores nye abonnementstilbud omfatter dog adgang til Bluebeam Cloud, der er en række løsninger, som giver dig mulighed for at få adgang til, markere og gennemføre hele arbejdsgange via enhver computers webbrowser, herunder dem, der kører på Mac.

Hvordan registreres Perpetual licenses?

Når du køber en Perpetual license, modtager du en e-mail med et serienummer og en produktnøgle, som du skal bruge til at registrere brugerlicenser i Revu på de individuelle computere.

Jeg har flere spørgsmål om Revu 20-licenstyper.

Hvis du er en IT-administrator og har tekniske spørgsmål, skal du se vores administrationsvejledning og brugervejledning til Gateway.

Installation, registrering og opgraderinger

Er der nogen installationskrav?

Gå til Bluebeam Revu-kompatibilitetsoversigten for at bekræfte, at den version af Revu, som du vil installere, er kompatibel med operativsystemet og den tilknyttede software på din computer.

Hvordan installerer og registrerer jeg Revu?

Når du har købt softwaren, modtager du et licenscertifikat, som indeholder dit serienummer og din produktnøgle, som du bruger til at registrere Revu. Følg vejledningen i Installationsvejledning til Revu for at gennemføre softwareinstallation og -registrering.

Jeg ejer allerede en licens og har brug for at downloade en ældre udgave af Revu igen.

Vi har ældre udgaver af Revu til download lige her.

Jeg vil gerne opgradere til den nyeste udgave af Revu 20.

Hvis du er licensadministrator, kan du købe en opgradering i vores webbutik.
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os:

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering

Administration af licenser

Jeg skal bruge min produktnøgle.

Hvis du ikke kan finde din produktnøgle, bedes du kontakte din licensadministrator (typisk den person, der købte Revu, eller din IT-administrator). Hvis du ønsker licensen sendt til denne person igen, skal du kontakte os:

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering
  • Medtag serienummeret og computernavnet i din meddelelse, hvis muligt.
Hvordan kan jeg finde ud af, hvilken licenstype jeg har i Revu 20 og tidligere versioner?

Hvis du vil finde licenstypen i Revu 20 og tidligere versioner, skal du kontrollere dit serienummer:

• Perpetual license-numre starter med 1###### (f.eks.: 1334567).
  • Enterprise license-numre starter med 980#### (f.eks.: 9804567).
  • Open Licence-numre starter med 960#### (eks.: 9604567).

Hvis du bruger Revu 21, har du en Bluebeam-abonnementslicens.

Kan I administrere min licens over telefonen?

Nej. Selvom vi tilbyder support til licensrelaterede emner over telefonen, kan følgende forespørgsler på grund af den involverede tid kun udføres via e-mail gennem vores kontaktformular:

• Frigivelse af brugerlicenser
  • Opgrader eller nedgrader versioner/udgaver
  • Skift primære eller sekundære kontakter
Findes der en måde at frigive brugerlicenser fra mine Revu-licenser på?

Hvis du har Enterprise license(s) eller Open license(s), kan din Gateway-administrator tilbagekalde computere og se anvendelsesdata gennem vores administrative onlineportal, Bluebeam Gateway.

Du kan få mere at vide i Brugervejledning til Bluebeam Gateway.

Hvis enheden ikke længere fungerer, og du er licensadministrator, skal du kontakte os:

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering
  • Medtag serienummeret og computernavnet i din meddelelse
Jeg får en fejlmeddelelse under registreringen. Hvad betyder den?

Herunder ser du de mest almindelige fejlmeddelelser, som du kan få vist under registreringsprocessen. Klik på meddelelsen for at se løsningen.

Hvis du er licensadministrator, skal du læse Opslag af licensnøgle for at bekræfte, at du har nok brugerlicenser til rådighed.

Implementering og administration

Hvad er Bluebeam Gateway?

Bluebeam Gateway er en administrativ onlineportal, der er tilgængelig for licenser med en aktiv vedligeholdelsesaftale. Gateway-administratorer (også kaldet licensadministratorer) kan foretage ændringer i deres Bluebeam-konti, administrere andre Gateway-administratorer og meget mere. Du kan få mere at vide i Brugervejledning til Bluebeam Gateway.

Jeg har problemer med at få adgang til min konto eller licens i Gateway.

Kontakt os:

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering
  • Medtag relevante serienumre og computernavne i din meddelelse.
Jeg har brug for en liste over alle licenserne til min virksomheds konto.

Hvis du er en licensadministrator med aktiv vedligeholdelsesaftale, kan du logge på Gateway og se licensoplysninger. Du kan se en liste over registrerede computere for en bestemt licens her. Hvis du ikke kan finde din liste, kan du kontakte os:

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering
  • Inkluder dit kontonavn, og bed om en komplet licensliste.
Jeg skal flytte en brugerlicens fra en enhed til en anden.

Hvis enheden ikke længere fungerer, og du er licensadministrator, skal du kontakte os:

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering
  • Medtag serienummeret og computernavnet i din meddelelse

Med et Bluebeam-abonnement er der ingen grund til at overføre brugerlicenser. Brugerne kan blot logge ind på Revu 21 på en anden enhed.

Jeg har problemer med at få adgang til min konto eller licens i Gateway.

Kontakt os.

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering
Kan I administrere licenser eller brugerlicenser over telefonen?

Nej. Selvom vi tilbyder support til licensrelaterede spørgsmål over telefonen, kan følgende forespørgsler kun udføres via e-mail gennem vores kontaktformular:

• Frigivelse af brugerlicenser
  • Opgrader eller nedgrader versioner/udgaver
  • Skift primære eller sekundære kontakter
Kan jeg installere Revu ved at bruge SCCM eller gruppepolitik på tværs af mit netværk?

Ja. Vores installationspakke giver administratorer fleksibilitet til at installere Revu på tværs af virksomhedens computere ved hjælp af automatisering. Et specielt build er tilgængeligt på siden Revu-virksomhedsinstallationspakker, som også indeholder installationsvejledningen til Revu Enterprise.

Flere oplysninger

Mangler du oplysninger om en købt licens? Hav serienummer, produktnøgle og e-mailadresse klar, og gå så til siden Opslag af licensnøgle.

Besøg siden Brugervejledning til Bluebeam Gateway for at få mere at vide om administration af licenser.

Hvis du vil have mere dybdegående viden om Enterprise og Open licensing, kan du besøge Administrationsguiden for Revu.

Jeg har stadig spørgsmål.

Send dit spørgsmål til vores team:

• Vælg Kontakt os
  • Som Forespørgselstype skal du vælge Licens og registrering