Sådan gendannes slettede Studio-sessionsdokumenter | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Core
  • Complete
Med et Basics-abonnement kan du ikke oprette eller være vært for Studio-sessioner. Du skal have et aktiveret Core- eller Complete-abonnement for at kunne gøre dette.

En sessionsvært kan gendanne slettede sessionsdokumenter fra Studio-portalen. Sessionen skal være aktiv for at gendanne PDF-filer. Hvis du har brug for at genaktivere en inaktiv eller afsluttet session, kan du se denne artikel. Hvis du vil vide, hvordan du gendanner et slettet Studio-projekt eller en slettet fil, skal du klikke her.

Gendan slettede sessionsdokumenter

1. Log ud af Studio.
  2. Gå til studio.bluebeam.com.
  3. Log på med dit Bluebeam-ID (BBID).
Hvis du bruger Studio Prime, skal du skifte til klassisk tilstand, før du fortsætter. For at gøre dette skal du vælge e-mailadressen øverst til højre på Prime-portalen. Vælg Klassisk tilstand i rullemenuen.
  1. Fra My Sessions (Mine sessioner) skal du vælge den session, der indeholder det dokument, du vil gendanne.
  2. På fanen Documents (Dokumenter) skal du finde navnet eller dokument-ID’et for den fil, du vil gendanne.
  3. Under kolonnen Status vises dokumentet som Active (Aktivt) eller Deleted (Slettet). Vælg navnet på dit slettede dokument.
  4. Vælg Recover (Gendan). Dokumentets status ændres til Active (Aktivt).
  5. Åbn Revu, og log på Studio.

Dit gendannede dokument er nu aktivt og vises under Dokumenter i din session.

Sådan gør du

Studio

Revu 21

I Revu 21 kan sessionsværter med Core eller Complete gendanne slettede sessionsdokumenter fra Studio-portalen.