Vergelijkingsgids Studio en Bluebeam Cloud

Introductie

Bij Bluebeam begrijpen we het belang van samenwerking voor projecten van elke omvang. Met onze nieuwste oplossing, Bluebeam Cloud, kunnen teams projectdocumenten uploaden en digitaal samenwerken via het web of de app. Wat is het verschil met Studio-sessies en -projecten, de geïntegreerde samenwerkingshulpmiddelen van Revu? Wij hebben deze beknopte gids opgesteld om u te helpen de oplossing te kiezen die het beste bij uw project past.

Studio-sessies Studio-projecten Bluebeam Cloud
Studio-sessies is vergelijkbaar met een virtuele planningsruimte, waar projectpartners van over de hele wereld in realtime markeringen kunnen toevoegen en kunnen communiceren over tekeningen. Alle markeringsactiviteiten worden bijgehouden en de geïntegreerde chatfunctie zorgt voor een intuïtieve samenwerkingservaring. Studio-projecten is een eenvoudig maar krachtig documentbeheersysteem in de cloud. Upload PDF’s en andere bestandstypen en nodig projectpartners uit om deze bestanden overal te bekijken of te bewerken. Bluebeam Cloud is onze nieuwe suite van web- en mobiele oplossingen die naadloos aansluiten op uw documenten en werksets in Revu. Met Bluebeam Cloud kunt u overal opmerkingen plaatsen en samenwerken aan projectdocumenten of eindcontroles, RFI’s en indieningen beheren, zonder extra configuratie of installatie.
  • Nakijken van ontwerpen
  • Desktop-gebaseerd
  • Documentbeheer
  • Desktop-gebaseerd
  • Nakijken van ontwerpen
  • Documentbeheer
  • Samenwerken op locatie
  • Webgebaseerd (iOS/mobiel)
Lees dit artikel voor meer informatie over de belangrijkste functies van Bluebeam Cloud voor elk abonnementspakket.

Korte vergelijking

Vraag Sessies Projecten Bluebeam Cloud
Hoeveel personen kunnen deelnemen? 500 Onbeperkt Onbeperkt
Hoeveel bestanden kunnen we uploaden? 5.000 Onbeperkt Onbeperkt
Welke bestanden worden ondersteund? PDF Elk bestandsformaat Elk bestandsformaat
Wat is de maximale bestandsgrootte? 1 GB per stuk Onbeperkt 4 GB per stuk
Wat is de maximale markeringsgrootte? 10 MB per stuk Onbeperkt Onbeperkt
Hoeveel opslagruimte is er in totaal beschikbaar? Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Kunnen de toegangsrechten van deelnemers worden beheerd? Ja Ja Ja
Kunnen oudere bestandsrevisies worden weergegeven en hersteld? Geen Ja Geen
Zijn er meldingen over bestands- en gebruikersactiviteiten? Ja Ja Ja
Kunnen er waarschuwingen over markeringen worden verzonden en ontvangen? Ja Geen Geen
Hebben alle medewerkers een Bluebeam-abonnement nodig? Geen Geen Geen

Compatibiliteit

Sessies Projecten Bluebeam Cloud
  • Windows
  • iPad
  • Windows
  • iPad
  • Webbrowser
  • iOS-app

Veelgebruikte oplossingen

Sessies Projecten Bluebeam Cloud
  • Live samenwerking waarbij gebruikers verantwoordelijk blijven voor hun eigen markeringen
  • Handhaving van deadlines met vervaldatums voor Sessies
  • Robuuste offline optie
  • Activiteitenlogboek
  • Ondersteuning voor grote projecten met een lange levenscyclus
  • Volledige bewerkingsmogelijkheden voor PDF’s
  • Toegang/controle op hoog niveau voor projecten met meerdere stakeholders
  • Traceerbaar revisiebeheer
  • Geen installatie vereist
  • Snelle onboarding
  • Stroomlijning van workflows op locatie (RFI, eindcontroles en indieningen)
  • Live samenwerking in een flexibele omgeving
  • Gebruikers kunnen de markeringen van andere gebruikers bewerken
  • Zorgt ervoor dat gebruikers werken met het nieuwste en beste document via single-source documentbeheer
  • Gebruikers kunnen projecten in context visualiseren op een kaart

Belangrijkste functionaliteiten

Klik hier voor meer informatie over de markeringen/hulpmiddelen die beschikbaar zijn in Studio voor elk abonnementspakket.
Sessies Projecten Bluebeam Cloud
  • Toegang tot records en rapporten
  • Onbeperkte offline modus
  • Toegang tot volledige Revu-markeringsmogelijkheden (bijv. Basics, Core, Complete)
  • Houd projecten georganiseerd met het in-/uitcheckproces
  • Revisiegeschiedenis voor bestanden
  • Stel rechten in voor gebruikers, groepen gebruikers en mappen om documenten beter te beveiligen
  • Toegang tot volledige Revu-markeringsmogelijkheden (bijv. Basics, Core, Complete)
  • Gebruik de markeringseditor in de browser/app en krijg toegang tot de volgende tools:
    • Toelichting
    • Wolk
    • Tekstvak
    • Markeren
    • Beeld
    • Wolk+
  • Overal toegang tot de volgende veldhulpmiddelen
    • Eindcontrole
    • RFI
    • Indienen
    • Geolocatie
Veldhulpmiddelen zijn alleen beschikbaar voor Bluebeam Cloud-gebruikers met een Core- of Complete-abonnement.