Oppgrader til den nyeste versjonen av Rev

• Alle versjoner av Revu

Om oppgraderinger

En oppgradering beskriver overgangen fra én stor versjon av Revu til en ny, stor versjon av Revu. Et eksempel på en oppgradering er når man går fra Revu 2018 til Revu 2019. Når du oppgraderer Revu-lisensen din, mottar du et nytt serienummer og en ny produktnøkkel. Så kan du laste ned og installere den nyeste versjonen av Revu før du registrerer den. Oppgraderinger kjøpes vanligvis, med mindre brukere har aktivt vedlikehold.

Forskjellen mellom oppgraderinger og oppdateringer

En oppgradering er ikke det samme som en oppdatering. En oppdatering er en retting av en programvare som leverer feilretting og andre små forbedringer. Et eksempel på en oppdatering er når man går fra Revu 2018.5 til Revu 2018.6. Oppdateringer er gratis og inkludert i lisensen din. Du kan oppdatere Revu ved å gå til Hjelp > Se etter oppdateringer. Se Oppdatere Revu for mer informasjon.

Slik oppgraderer du lisensen din

Hvordan du kan oppgradere lisensen din er avhengig av hvorvidt du har aktivt Vedlikehold, eller om du har en Open License. Vær oppmerksom på at bare kontoeiere eller lisensadministratorer kan oppgradere en Revu-lisens. Velg fanen som gjelder for deg for trinnvise instruksjoner.

Hvis lisensen din har aktivt Vedlikehold
Hvis lisensen din har aktivt vedlikehold, kan du gratis oppgradere til den nyeste versjonen av Revu. Gå til selvoppgraderingssiden for å oppgradere. Ha serienummeret og produktnøkkelen din for hånden. Er du ikke sikker på hvor du finner dem?

Før du oppgraderer, må du sjekke inn alle prosjektfiler og laste opp ventende Økt-markeringer. Se også gjennom kompatibilitetsdiagrammet for å forsikre deg om at den nyeste versjonen av Revu fungerer med applikasjonene dine.

Slik oppgraderer du lisensen din:

1. Gå til selvoppgraderingssiden.
  2. Oppgi serienummeret, produktnøkkelen og e-postadressen din.
  3. Klikk påKontroller berettigelse.
  4. Hvis du kvalifiserer for en oppgradering, kan du velge Oppgrader lisens.

Lisensen din ble oppgradert. Se etter det nye Lisenssertifikatet som inneholder et nytt serienummer og produktnøkkel i e-posten din.

Hvis lisensen din ikke har Vedlikehold
Hvis lisensen din ikke har aktivt Vedlikehold eller Vedlikehold er utløpt, kan du fremdeles kjøpe en oppgradering til en nedsatt pris. Hvis du vil kjøpe en oppgradering, kan du gå til Bluebeams nettbutikk. Hvis du ikke har Vedlikehold og har kjøpt Revu 30 dager før en stor utgivelse, kan du kvalifisere for en gratis oppgradering.

Før du oppgraderer, må du sjekke inn alle prosjektfiler og laste opp ventende Økt-markeringer. Se også gjennom kompatibilitetsdiagrammet for å forsikre deg om at den nyeste versjonen av Revu fungerer med applikasjonene dine.

Slik oppgraderer du lisensen din:

1. Gå til Bluebeams nettbutikk.
  2. Velg et produkt eller klikk på Kjøp.
  3. Klikk på Oppgrader en eldre versjon av Revu.
  4. Angi antall lisenser du vil oppgradere og klikk så på Legg til.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for Vedlikehold- og Opplæringsalternativer.
  6. Klikk på Fortsett til kassen.
  7. Logg på med kontoen din eller opprett en ny konto.
  8. Angi serienummeret for den eksisterende lisensen din. Er du ikke sikker på hvor du finner den?
  9. Fullfør kjøpet ved å følge instruksjonene på skjermen.

Lisensen din ble oppgradert. Se etter det nye Lisenssertifikatet som inneholder et nytt serienummer og produktnøkkel i e-posten din.

Open License-brukere
Som Open License-bruker kvalifiserer du for en gratis oppgradering til alle nyere versjoner av Revu. Du kan når som helst oppgradere Revu-lisensen din ved å hente et nytt serienummer og produktnøkkel fra Bluebeam Gateway. Vær oppmerksom på at bare administratorer kan oppgradere en lisens.

Før du oppgraderer, må du sjekke inn alle prosjektfiler og laste opp ventende Økt-markeringer. Se også gjennom kompatibilitetsdiagrammet for å forsikre deg om at den nyeste versjonen av Revu fungerer med applikasjonene dine.

Slik henter du den nye produktnøkkelen din:

1. Logg på Bluebeam Gateway.
  2. Velg kontoen din.
  3. Klikk på Administrer Revu-lisenser.
  4. Klikk på et serienummer for å se Detaljer-siden for denne bestemte lisensen.
  5. Kopier den nye produktnøkkelen fra Open Licenses-fanen.

Nå kan du registrere den nyeste versjonen av Revu. Du kan bruke samme serienummer som før, men angi en ny produktnøkkel. Se Bluebeam Gateway-veiledningen for mer informasjon.

Neste trinn: Installere og registrere Revu

Du kan installere og registrere Revu når du har oppgradert lisensen din. Du finner detaljerte instruksjoner i Installasjonsveiledningen for Revu og på siden Revu-registrering.Hvis du distribuerer Revu til flere datamaskiner, må du se Distribusjon av Revu-siden.

Har du flere spørsmål?

Ta kontakt med lisensteamet vårt.