Slik navigerer og tilpasser du grensesnittet | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Dette er nytt i Revu 21

Med Revu 21 har du tilgang til de samme robuste funksjonene som Revu 20 for PDF-oppretting og redigering på alle prosjektene dine. Du får også muligheten til å synkronisere Revu-verktøysettene dine med Bluebeam Cloud, vår nye nett-/mobilløsning.

Bluebeam-abonnement gir deg tilgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på opptil fem enheter, ved å bruke én enkelt pålogging.

Logg på Revu 21

Etter at du har installert og lansert Revu 21, logger du på med Bluebeam ID (BBID) for å få tilgang til Revu-funksjonene som er tilgjengelige med Bluebeam-abonnemnetet ditt. Klikk her for mer informasjon om hvordan du oppretter en BBID. Om nødvendig kan du fortsatt logge på Studio med en separat Bluebeam-ID.

Revu 21 Logg inn

Send Tool Chest til Bluebeam Cloud

Når du først logger på Revu 21, blir du bedt om å sende verktøysettene dine til Bluebeam Cloud, slik at du kan få tilgang til dine egendefinerte markeringer mens du er på farten. Du kan også få tilgang til denne funksjonen senere via Tool Chest. Se denne artikkelenfor mer informasjon.

Om grensesnittet

I Revu 21 er det ingen store endringer i grensesnittet, og du kan fortsatt tilpasse arbeidsområdet ditt slik at det passer best til arbeidsflytene dine, akkurat som i tidligere versjoner (dvs. Revu 20, Revu 2019 og Revu 2018). For å lære mer om elementer i grensesnittet, velg fra alternativene nedenfor.

Menylinje
Menylinje Revu 21

Øverst i applikasjonen inneholder menylinjen verktøy for følgende kategorier:

• Revu (verktøy for å administrere bruken av applikasjonen)
  • Fil (verktøy for å opprette, åpne, lagre, eksportere, skrive ut PDF-er og mer)
  • Rediger (verktøy knyttet til objekt- og tekstmanipulering)
  • Vis (verktøy for å kontrollere utseendet og oppførselen til arbeidsområdet)
  • Dokument (verktøy for å manipulere PDF-filer)
  • Satsvis (verktøy som kan brukes på flere PDF-filer samtidig)
  • Verktøy (verktøy for å jobbe med merknader)
  • Vindu (verktøy for å kontrollere visse aspekter av faner, paneler og hovedarbeidsområdet)
  • Hjelp (gir lenker til hjelp og andre ressurser)
Du kan aktivere og deaktivere hurtigtasttilgang på menylinjen i navigasjonsinnstillinger (dvs. Revu > Preferanser eller Ctrl+K).
Egenskaper-verktøylinje
Egenskaper-verktøylinje

Egenskapsverktøylinjen ligger rett under menylinjen, og er dynamisk og viser kun relevante egenskaper for utvalgte elementer i Revu. Den viser generelle dokumentegenskaper hvis ingenting er valgt.

Verktøylinje for dynamiske egenskaper
Paneltilgangsfelt
Paneltilgangslinje

I likhet med verktøylinjer inneholder paneltilgangslinjer ikoner for å åpne paneler, for eksempel Tool Chest eller Egenskapspanel. For å øke størrelsen på hovedarbeidsområdet kan du konfigurere paneltilgangslinjer til å skjules automatisk når de ikke er i bruk.

Skjul paneltilgangslinje automatisk
Verktøylinjer

Revu inkluderer mange konfigurerbare samlinger av verktøy, tilgjengelig via verktøylinjer, som kan brukes til å tilpasse skrivebordsprogrammet for prosjektarbeidsflytene dine.

Hovedarbeidsområde
Hovedarbeidsområde

Hovedarbeidsområdet står for mesteparten av programmets grensesnitt, og det er der Revu viser tegninger og andre PDF-filer.

Navigeringslinje
Navigeringslinje

Plassert mellom hovedarbeidsområdet og nedre panel (hvor du kan få tilgang til markeringslisten), muliggjør navigasjonslinjen effektiv bevegelse mellom sider og visninger i hovedarbeidsområdet.

For mer informasjon om tilpasning av sidevisninger i Revu, besøk denne artikkelen.

Bunnpanel
BunnpanelDette utvidbare panelet ved nederste del av programmet er der du får tilgang til markeringslisten, 3D-modelltreet og JavaScript-konsollen.
Statuslinje
Statuslinje

Nederst i programmet er statuslinjen en spesialisert verktøylinje som inkluderer feste-kontroller, gjenbruk av markeringer og visningssynkronisering. Den viser også størrelsen på en aktiv PDF, tegneskala og koordinatene til musepekeren.

Slik tilpasser du paneler i arbeidsområdet ditt

Revu tilbyr mange måter å justere grensesnittet på, slik at det fungerer best for prosjektledelsesbehovene dine. Her skal vi gå gjennom hvordan du gjør det enklere å få tilgang til de mest brukte verktøyene og funksjonene.

Koble fra et panel

Hvis du vil ha et panel flytende over hovedarbeidsområdet, kan du koble det fra en paneltilgangslinje. Slik gjør du dette:

1. Velg panelet du vil løsne (f.eks Tool Chest).
  2. Høyreklikk panelikonet på paneltilgangslinjen.
  3. Velg Fest > Fjern.
    Koble fra et panel

For å feste et panel til paneltilgangslinjen igjen, høyreklikk på panelikonet og velg Fest . Du kan også klikke og dra panelet tilbake til paneltilgangslinjen for å feste det på nytt.

Fest et panel igjen

Se paneler side ved side

Hvis du vil ha tilgang til to paneler samtidig, kan du se dem side ved side. Slik gjør du dette:

1. Velg et av panelene du vil ha i side-ved-side-visningen (f.eks Egenskaper-panelet).
    For å sette opp to paneler side ved side må panelene være over/under hverandre på paneltilgangslinjen. For å flytte et panel på paneltilgangslinjen, klikk og dra panelets ikon.
  2. Deretter klikker og drar du det andre panelets ikon for side-ved-side-visningen (f.eks. Tool Chest) inn i det åpne panelet. Et posisjonshjul vil vises.
  3. Slipp det andre panelet i venstre eller høyre posisjon. Pilene på posisjonshjulet utheves tilsvarende.
    Side ved side-paneler

For å deaktivere side ved side-panelene, klikk og dra det nedre panelikonet over nabopanelet på paneltilgangslinjen.

Deaktiver side ved siden-paneler

For mer detaljert informasjon om tilpasning av arbeidsområdet ditt for bestemte arbeidsflyter, besøk vår Tilpass Revu-serie [EN].

Revu 21

Fremgangsmåte

Komme i gang

Abonnementer

Lær alt om hvordan du navigerer og tilpasser det digitale arbeidsområdet i Revu 21.