Ofte stilte spørsmål om Studio

• Alle versjoner av Revu
covid-19, hjemmearbeid, jobb hjemmefra

Spørsmål

1. Trenger jeg en BB-ID for å bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?
  2. Hva trenger jeg for å starte en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?
  3. Hva trenger jeg for å bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?
  4. Hva er maksimalt antall brukere som kan bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?
  5. Hva er maksimal filstørrelse for Studio-økter eller -prosjekter?
  6. Hva er den maksimale størrelsen på markeringer som kan legges til i en PDF-fil i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?
  7. Hvordan kan jeg legge til eller fjerne PDF-filer i en aktiv økt eller et aktivt prosjekt?
  8. Hvor lenge forblir Studio-økter eller -prosjekter aktive på serveren?
  9. Når mottar brukere varsler om at økten utløper?
  10. Hva gjør avmerkingsboksen for E-postvarsler?
  11. Hva betyr det når en økt avsluttes?
  12. Hva er studio.bluebeam.com?
  13. Hvorfor kan jeg ikke logge på Studio?
  14. Selskapets nettverksretningslinjer tillater ikke tilgang til eksterne tjenester som Studio. Hvordan blokkerer jeg brukere fra å få tilgang til tjenesten?

Trenger jeg en Bluebeam-ID (BB-ID) for å bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?

Ja, en BB-ID kan bli opprettet både i Revu og på Bluebeam.com.

Hva trenger jeg for å starte en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?

• En lisensiert versjon eller prøveversjon med fullstendig funksjonalitet av Revu, Revu for iPad eller Vu for iPad
  • En gyldig e-postadresse slik at du kan opprette din BB-ID.
  • Internett-tilkobling via bredbånd

Som vert kan du starte økter eller prosjekter, legge til dokumenter, invitere deltakere og konfigurere sikkerhet og tillatelser (f.eks. muligheten til å lagre eller skrive ut PDF-filer). Bare verten kan generere rapporter for aktivitet i registereret eller avslutte økten.Hvis du bruker Revu for iPad, kan du gå til Revu for iPad-siden for å se Starte en Studio-økt og Revu for iPad-veiledningen.Verten trenger ikke å være i den aktive økten eller det aktive prosjektet når inviterte deltakere logger på og legger til markeringer.

Hva trenger jeg for å bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?

• En installert versjon av Revu, Revu for iPad eller Vu for iPad
  • Hvis du ikke har kjøpt Revu, kan du fortsatt bruke Revu i Visningsmodus eller Vu for iPad for å delta i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt du har blitt invitert til.
  • En gyldig e-postadresse slik at du kan opprette din BB-ID.
    Du trenger denne kontoen slik at verten kan godkjenne at du deltar i en økt eller et prosjekt, og slik at andre deltakere kan identifisere deg.
  • Internett-tilkobling via bredbånd slik at du kan koble til Studio-serveren.
    Avhengig av nettverksretningslinjene for selskapet ditt, må du kanskje åpne porter i brannmuren eller proxy-serveren din hvis du ikke kan koble til Studio-serveren.

Hvis du bruker Revu for Windows, finner du mer informasjon om å bli med i Studio-økter og –prosjekter i hjelp for Revu.

Hva er maksimalt antall brukere som kan bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?

Studio-økter kan ha opptil 500 deltakere. Det er ingen begrensninger for antallet personer som kan inviteres til prosjekter.

Hva er maksimal filstørrelse for Studio-økter eller -prosjekter?

Opptil 5000 PDF-dokumenter kan bli lastet opp til en økt, og hver PDF-fil kan ha en størrelse på opptil 1 GB. Men det er ingen begrensninger på antall eller størrelse for prosjekter.

Hva er den maksimale størrelsen på markeringer som kan legges til i en PDF-fil i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?

I en økt kan hver markering ha en størrelse på opptil 10 MB, men det er ingen grenser for størrelser på markeringer i Studio-prosjekter.

Hvordan kan jeg legge til eller fjerne PDF-filer i en aktiv økt eller et aktivt prosjekt?

Generelt kan bare verten legge til eller fjerne PDF-filer. Verten kan gi andre brukere tillatelse til å laste opp og administrere filer.Revu-brukere finner instruksjoner for å legge til og fjerne dokumenter i Studio-økter og –prosjekter i hjelp for Revu.

Hvor lenge forblir Studio-økter eller -prosjekter aktive på serveren?

For Studio-økter skjer følgende hvis de ikke brukes:

• Etter 80 dager sendes en e-post til verten med melding om at økten kommer til å arkiveres.
  • Økten arkiveres etter 90 dager.
  • Etter 170 dager mottar verten en e-post med melding om at økten slettes.
  • Etter 180 dager slettes økten permanent. Den kan ikke gjenopprettes etter dette.
Hvis du ikke finner e-posten i innboksen, må du sjekke søppelpostmappen din og kontrollere at studio@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.

For Studio-prosjekter

• Studio-prosjekter blir ikke arkivert eller slettet automatisk, og kan bare slettes av prosjekteieren eller en bruker med Full kontroll-tillatelse.
  • Hvis et Studio-prosjekt slettes av prosjekteieren, kan det gjenopprettes i opptil 120 dager. Etter 120 dager slettes prosjektet permanent fra serveren. Hvis du vil gjenopprette et slettet Studio-prosjekt, kan du ta kontakt med oss innenfor den oppgitte tidsperioden for å forsikre deg om at prosjektet kan gjenopprettes.

Når mottar brukere meldinger om at økten utløper?

Hvis du oppretter en Studio-økt med en utløpsdato, sendes meldinger om utløp ved følgende intervaller frem til utløpsdatoen:

• 7 dager før
  • 2 dager før
  • 24 timer før

En e-post markert «Økt avsluttet» sendes når økten utløper, og en melding om «Økt fornyet» sendes hvis økten fornyes (åpnes på nytt).

Hva gjør avmerkingsboksen for E-postvarsler?

Når du oppretter en ny økt i Studio, ser du en avmerkingsboks for e-postvarsler i alternativene for Start Studio-økt. Når dette alternativet er aktivert, vil det sende en daglig oppsummering av øktaktivitet til verten, samt meldinger når verten ikke er aktiv i økten.I Studio-prosjekter kan du administrere meldinger ved å høyreklikke på Studio-prosjektet i Studio-panelet og deretter klikke på Administrer meldinger i kontekstmenyen.

Du finner mer informasjon om administrering av Studio-meldinger fra Studio-meldinger og -varsler.

Hva betyr det når en økt avsluttes?

Hvis verten velger å fullføre økten, blir økten avsluttet og dokumentene lastes ned fra Studio-serveren. Arkiverte kopier lagres imidlertid av systemet i 120 dager før de slettes permanent.Verten kan bruke Fullfør økt-dialogboksen til å opprette øktrapporten og velge hvordan dokumentene skal lagres eller forkastes.

Hva er studio.bluebeam.com?

Dette er Studio-nettportalen, hvor du kan gjøre følgende:

• Administrere profilen din
  • Endre Studio-passordet ditt eller tilknyttet e-postadresse
  • Se en liste over Studio-øktene du har opprettet
  • Se en liste over deltakere for hver økt
  • Se en liste over dokumenter i hver økt
  • Gjenopprette slettede dokumenter
  • Tilordne eierskap for en økt på nytt

Merk at dette grensesnittet kun er tilgjengelig på engelsk.

Hvorfor kan jeg ikke logge på Studio?

Du har kanskje ikke bekreftet din BB-ID-konto. En bruker kan ikke logge på systemet hvis vedkommendes e-postadresse ikke er bekreftet innen en uke etter at kontoen ble opprettet.

Selskapets nettverksretningslinjer tillater ikke tilgang til eksterne tjenester som Studio. Hvordan blokkerer jeg brukere fra å få tilgang til tjenesten?

Du kan stenge portene som er nødvendige for Studio-tilkoblinger, i brannmuren eller på proxy-serveren din.Vertene og portnumrene er:

• *.bluebeam.com:443
  • *.amazonaws.com:443
Revu registrerer bruk av proxy, så påse at det ikke er merket av for Tving bruk av proxy i Revu Studio-innstillingene.

Du må også være oppmerksom på at IT-administratorer kan konfigurere en godkjennelsesliste for Studio-servere og deretter sende registreringsinnstillinger til relevante maskiner i organisasjonen. Ta kontakt med Bluebeam-støtte for å få mer informasjon og instruksjoner.

Mer informasjon

Angi tillatelser for Studio-prosjekter – Finn ut hvordan du konfigurerer komplekse tillatelsesstrukturer for prosjektdeltakere.Arbeidsflytvideoer for Studio – Finn ut hvordan du bruker Studio med hjelp fra Bluebeams opplæringsteam.Studio (hjelp med Revu) – Les inngående informasjon om Studio.Revu for iPad – Støttesiden vår for iPad. Her finner du blant annet vanlige spørsmål og videoveiledninger med informasjon om emner som start av Studio-økter, deltakelse i økter , arbeid i prosjekter og mer.Veiledningshjelp for Revu for iPad – Omfattende PDF-veiledning for funksjonene i Revu for iPad.Veiledningshjelp for Vu for iPad – Omfattende PDF-veiledning for funksjonene i Vu for iPad.