Fel: Ingen konvertering finns tillgänglig för filtypen .docx

Den här artikeln gäller:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Även om Microsoft Office är installerat på din dator kan du inte häfta Word-dokument med Bluebeam Stapler och följande felmeddelande visas.

Felmeddelande om att konvertering saknas vid användning av Bluebeam Stapler med Word-dokument

Orsak

När det här händer har det vanligtvis uppstått ett problem med installationen av Microsoft Office.

Problemet kan också bero på att versionerna av Microsoft Office och Bluebeam Stapler inte stämmer överens. Om du till exempel har 32-bitarsversionen av Microsoft Office men använder 64-bitarsversionen av Bluebeam Stapler får du ett felmeddelande. Kontakta i så fall din IT-administratör för att installera rätt versioner.

Lösning

Innan du kontaktar ditt IT-team kan du prova med att köra en reparation av Microsoft Office.

Har du fortfarande problem?Kontakta Bluebeams tekniska support för ytterligare hjälp.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Felsökning

Om du får ett felmeddelande när du försöker använda Bluebeam Stapler med Word-dokument hittar du en lösning i den här artikeln.