Teckenförklaringen visar inte alla markeringar på en sida

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du har skapat en teckenförklaring i Revu, men den visar inte alla markeringar på en vald sida.

Orsak

Om det saknas markeringar i teckenförklaringen är alternativet Källsidor inte inställt på Aktuella i panelen Egenskaper.

Lösning

Så här löser du det:

1. Välj teckenförklaringen för markeringar i din PDF.
  2. Öppna panelen Egenskaper för att redigera teckenförklaringens egenskaper.
  3. Bläddra ner till avsnittet Tabell.
  4. Välj listrutan Källsidor och sedan Aktuella.

Ställ in teckenförklaringens källsidor på Aktuella

Om det inte löser problemet kan du prova med att säkerhetskopiera och återställa dina inställningar i Revu > Inställningar > Admin.

Om du har skapat en anpassad teckenförklaring eller använt alternativet Ange som standard för din teckenförklaring, kan problemet uppstå igen när du importerar säkerhetskopian av dina inställningar.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Felsökning

Om en teckenförklaring inte visar alla markeringar på en sida i Revu måste du uppdatera dess egenskaper för att åtgärda problemet. Så här gör du.