Tilldela full kontroll över ett Studio-projekt

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Du kan tilldela en annan användare full kontroll över ett projekt genom att ändra behörigheterna i Projektinställningar. För den här processen måste den inbjudna användaren ha ett Bluebeam Studio-konto och ha loggat in i projektet minst en gång.

Det går inte att helt överföra ägandet av ett Studio-projekt eftersom värden måste förbli densamma.
Den inbjudna användaren behöver inte vara inloggad i projektet när du tilldelar användaren full kontroll. Om användaren inte har något Studio-konto kan du hänvisa till Skapa ett Studio-konto i Bluebeam Revu.
  1. Logga in i projektet och klicka på Revus symbol för projektinställningar Projektinställningar.
  2. Gå till fliken Behörigheter och välj användarens e-postadress från listan över Användare/grupper till vänster.
    1. Om användaren inte finns i projektet klickar du på plustecknet till vänster, väljer användaren i dialogrutan Lägg till användare/grupper och klickar på OK.
  3. I fönstret Tillämpade behörigheter väljer du Full kontroll > Tillåt.
  4. Välj Verkställ och sedan OK.

Nu har användaren full kontroll över flikarna Användaråtkomst, Behörigheter och Mappbehörigheter. Eftersom värden fortfarande äger projektet och alla grupper som värden har skapat, kan användare med full kontroll inte blockera eller ta bort värden från projektet eller ändra värdens grupper.

Instruktioner

Revu 2019

Studio

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och äldre

Studio-projekt kan inte tilldelas om på samma sätt som sessioner, så du måste ge behörigheten Full kontroll till någon annan. För att den här processen ska fungera måste den andra personen redan ha ett Bluebeam Studio-konto och ha loggat in i projektet minst en gång.

Obs! Användaren behöver inte vara inloggad i projektet medan du tilldelar full kontroll.

Om användaren inte redan har ett Studio-konto kan du hänvisa till våra vanliga frågor om att skapa ett Studio-konto i Bluebeam Revu.

• Därefter kan du logga in i projektet och klicka på Projektinställningar och sedan på Behörigheter.
    • Klicka på plustecknet till vänster i dialogrutan, välj användaren från listan i dialogrutan Lägg till användare/grupper och klicka på OK.

• Nu när du är tillbaka på fliken Behörigheter i dialogrutan Projektinställningar väljer du användarens e-postadress i listan Användare/grupper till vänster, och Full kontroll under Tillämpade behörigheter till höger. Klicka sedan på den tillhörande rullgardinsmenyn och välj Tillåt.
  • Klicka på Verkställ och OK för att stänga dialogrutan Projektinställningar.

Nu har användaren full kontroll över flikarna för Användaråtkomst, Behörigheter och Mappbehörigheter.

Obs! Eftersom värden fortfarande äger projektet och alla grupper som värden har skapat, kan användare med Full kontroll inte blockera eller ta bort värden från projektet eller ändra värdens grupper (lägga till eller ta bort användare).

Mer information

För mer information om behörigheter för Studio-projekt och om Bluebeam Studio i allmänhet kan du titta på videohandledningarna och de vanliga frågorna på vår supportsida, samt läsa hjälpguiden för Revu.

Användare av Bluebeam Vu kan hitta mer information om att arbeta i Studio-sessioner och -projekt genom att klicka här.

Om du använder en iPad kan du ta en titt på vår sida med resurser för Revu för iPad, där du hittar olika videohandledningar om ämnen som att starta en Studio-session , delta i sessioner och arbeta i projekt. Du kan även titta på hjälpguiderna för Revu för iPad och Vu för iPad.

Instruktioner

Revu 2017 och tidigare

Studio

Följ de här instruktionerna för att lämna över full kontroll över ett Studio-projekt till någon annan.