Jag kan inte avregistrera min licens eftersom min dator kraschade, försvann, blev stulen eller omformaterade

Denna artikel gäller:

• Revu 20 eller tidigare

Lösning

Om din dator har kraschat, återavbildats eller formaterats om, eller om du inte längre har tillgång till den registrerade enheten, måste du kontakta oss för att få klientlicensen släppt (avregistrerad) innan du överför din licens till en enhet som fungerar. Följ stegen nedan för att skicka in ett supportärende.

1. Gå till vår kontaktsida.
  2. Bläddra ner till kontaktformuläret.
  3. Fyll i ditt namn, din e-postadress och all annan obligatorisk information.
    E-postadressen du anger måste stämma överens med adressen som angetts som kontakt för din licens.
  4. Under Typ av begäran väljer du Licensiering och registrering.
  5. Kopiera nedanstående mall och klistra in den i fältet Meddelande. Ange även ditt datornamn, serienummer och en kort förklaring till varför du behöver få klientlicensen släppt.

Hej,

Jag skulle vilja ha min klientlicens släppt från datorn {datornamn} med serienummer {ange ditt serienummer här}.

Jag behöver få klientlicensen släppt av följande skäl:

{kort förklaring till varför du behöver få klientlicensen släppt}.

Tack! {Ditt namn}

Kopierad!

6. När du har angett all nödvändig information väljer du Skicka.

När du har skickat in din förfrågan får du ett e-postmeddelande som bekräftar att din licens har släppts och är tillgänglig för registrering igen. Om du har fler frågor om din licens för Revu 20 eller tidigare kan du läsa våra vanliga frågor.

Felsökning

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 och tidigare

Licensiering och registrering

Om din dator har kraschat, återavbildats eller formaterats om, eller om du inte längre har tillgång till den registrerade enheten, måste du kontakta oss för att få klientlicensen släppt (avregistrerad). Följ de här anvisningarna för att skicka in ett supportärende. Vi kan inte ta hand om denna begäran per telefon.