Sådan finder jeg mine oplysninger om indkøbsordrer | Administration af Bluebeam-abonnement

Denne artikel gælder for:

• Revu 21
  • Bluebeam Cloud

Hvis du har købt eller opgraderet til Revu 21 og gerne vil have adgang til oplysninger om indkøbsordrer for dine abonnementer (dvs. Basics, Core og/eller Complete), kan du gøre det fra Bluebeam-webbutikken. Sådan gør du:

1. Gå til store.bluebeam.com.
  2. Vælg den korrekte placering og serverregion fra rullelisterne øverst på siden. rulleliste med placering og serverregion for Bluebeam-webbutik
  3. Vælg Log på i øverste højre hjørne.
  4. Indtast den e-mailadresse, som du bekræftede som dit Bluebeam-ID (BBID).
    Når du har købt/opgraderet til Revu 21, vil du modtage en e-mail med en invitation til at aktivere din konto. Derefter skal du oprette/bekræfte dit BBID via e-mail. Hvis du aldrig har modtaget disse onboarding-e-mails, eller hvis de er udløbet, skal du kontakte Bluebeams tekniske support.
  5. Indtast adgangskoden, der er knyttet til dit BBID.
  6. Når du er logget ind, kan du se dine aktive abonnementer. Hvis du har brug for at tilføje brugerlicenser til din konto, kan du gøre det her. aktive abonnementer i Bluebeam-webbutik
Selv om du har et serienummer til din konto, skal du ikke registrere Revu 21 med et serienummer eller en produktnøgle. Du kan finde flere oplysninger om administration og opstart af dine abonnementer på vores side Bluebeam-abonnement Onboarding.

Hvis du vil have adgang til flere oplysninger om din Revu 21-indkøbsordre, skal du vælge din e-mailadresse i øverste højre hjørne for at få adgang til din profil.

Profil til Bluebeam-webbutik

Herfra kan du:

• Redigere dit kontotelefonnummer og/eller ændre din BBID-adgangskode.
  • Tilføje, redigere eller fjerne dine gemte fakturerings- og leveringsadresser.
  • Se betalingsbekræftelser via transaktionshistorikken.
  • Tilføje eller fjerne betalingsmuligheder.
  • Logge ud.
Du kan ikke ændre den e-mailadresse, der er knyttet til dit BBID, via din profil i Bluebeam-webbutikken. Du kan finde ud af, hvordan du opdaterer din BBID-e-mailadresse, ved at klikke her.

Hvis du er køber og/eller licensejer for dine Revu 21-abonnementer, er du som standard en organisationsadministrator for din konto. Som organisationsadministrator kan du logge ind på portalen til administration af Bluebeam-abonnementer, se licensoplysninger og tilføje/administrere kontobrugere. Sådan får du vist ordreoplysninger:

1. Log ind på portalen med dit BBID.
  2. Vælg All Licenses & Info øverst på siden.

Få vist dine konti, antallet af brugerlicenser, abonnementer og meget mere. Hvis du har oprettet overordnede/underordnede konti i Bluebeam, kan du omfordele abonnementspladserne mellem dem, hvis det er nødvendigt. Du kan få flere oplysninger på ved at klikke her.

Bluebeam Cloud

Revu 21

Sådan gør du

Administration af abonnement

Du kan få adgang til oplysninger om indkøbsordrer til dit Revu 21-abonnement ved at gå til Bluebeam-webbutik. Sådan gør du.