Hoe maak ik een nieuwe Bluebeam ID (BBID) aan?

• Revu 20

Spring naar andere versies:

Uw Bluebeam ID (BBID) is de login die u kunt gebruiken voor toegang tot Bluebeam Studio, Bluebeam Gateway (als u een Gateway Admin bent) en Bluebeam Tekeningen. Als u nog geen BBID hebt, wordt u gevraagd er eentje aan te maken als u een van deze diensten opent. Na het aanmaken van een BBID kunt u met één enkel e-mailadres en wachtwoord aanmelden bij alle Bluebeam-diensten.

Een Bluebeam ID aanmaken

Een Bluebeam-ID (BBID) aanmaken:

1. Open het paneel Studio (Alt+C).
  2. Selecteer de vlag en selecteer uw gewenste Studio server regio. Als uw gewenste regio Studio VS, selecteert u Aanmelden.
  3. Selecteer het tabblad Account aanmaken vanuit het dialoogvenster Studio aanmelden.
  4. Voer de volgende informatie in:
    • Uw voor- en achternaam.
    • Een weergavenaam, welke gekoppeld wordt aan alle bewerkingen en markeringen die u doet in Studio.
    • Het e-mailadres dat u wilt gebruiken als uw Bluebeam Studio-gebruikersnaam. Studio-sessie en -projectuitnodigingen,meldingen en berichten worden naar dit adres gestuurd.
    • Het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken (!@#$, etc.).

5. Selecteer Account aanmaken
  6. U ontvangt een "Welkom bij Bluebeam Studio" e-mail met een link om uw nieuwe BBID te bevestigen. Uw account wordt uitgeschakeld als u deze niet binnen zeven (7) dagen bevestigt.
    De bevestigingslink vervalt na 24 uur. Als u op een vervallen bevestigingslink klikt, dan krijgt Bluebeam een bericht om u een nieuwe link te sturen. Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Meer informatie

Andere versies van dit artikel

Revu 2019 en 2018

Een Bluebeam-ID (BBID) aanmaken:

1. Open het paneel Studio (Alt+C).
    Standaard worden nieuwe accounts aangemaakt in de VS Studio server regio. In Revu 2019 kunt u een account aanmaken voor een andere Studio server regio door de vlag te selecteren naast Aanmelden en uw server regio toe te voegen.
  2. Selecteer de vervolgkeuzeknop Studio en klik op Aanmelden .
  3. Selecteer Account aanmaken vanuit het dialoogvenster Studio aanmelden.
  4. Voer de volgende informatie in:
    • Uw voor- en achternaam.
    • Een weergavenaam, welke gekoppeld wordt aan alle bewerkingen en markeringen die u doet in Studio.
    • Het e-mailadres dat u wilt gebruiken als uw Bluebeam Studio-gebruikersnaam. Studio-sessie en -projectuitnodigingen,meldingen en berichten worden naar dit adres gestuurd.
    • Het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor uw BBID. Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken (!@#$, etc.).

5. Selecteer Account aanmaken

U ontvangt een "Welkom bij Bluebeam Studio" e-mail met een link om uw nieuwe BBID te bevestigen. Uw account wordt uitgeschakeld als u deze niet binnen zeven (7) dagen bevestigt.

De bevestigingslink vervalt na 24 uur. Als u op een vervallen bevestigingslink klikt, dan krijgt Bluebeam een bericht om u een nieuwe link te sturen. Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Meer informatie

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

Studio

Bluebeam heeft een nieuwe SharePoint-integratie geïntroduceerd waarmee elke moderne webbrowser direct in Revu PDF’s kan openen. Om de integratie te gebruiken, moet een app op de SharePoint-site zijn geïnstalleerd die de optie Openen in Revu biedt wanneer PDF’s zijn geselecteerd. Lees hier hoe u de app kunt installeren.