Installatiehandleiding Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

In dit artikel wordt beschreven hoe u Revu op een enkele computer installeert. Als u een IT-beheerder bent en Revu 21 op meerdere computers wilt installeren, raadpleeg dan de IT-beheergids Bluebeam Subscription.

Checklist voor installatie

• Compatibiliteit waarborgen en Windows bijwerken: zorg ervoor dat uw systeem compatibel is met Revu. Raadpleeg daarvoor de Bluebeam Revu-compatibiliteitstabel. Controleer uw Windows-updates en start uw computer eventueel opnieuw op. Als u dit niet doet, kan dit problemen veroorzaken bij het installeren van het .NET Framework en Revu.
    • Sla uw werk op en sluit alle programma’s. Het systeem moet mogelijk opnieuw worden opgestart om de installatie te voltooien. Als u Studio gebruikt, check dan alle projectbestanden in en upload openstaande sessie-items voordat u een upgrade uitvoert om mogelijke gegevensconflicten tussen versies te voorkomen. Klik hier voor meer informatie over het in overeenstemming brengen van wijzigingen.

Revu installeren

1. Nadat u het installatieprogramma gedownload hebt, opent u het .exe-bestand.
    2. Als het dialoogvenster InstallShield Wizard wordt weergegeven, selecteert u de gewenste taal en klikt u op Volgende.
      Foto installatievenster
      Selecteer uw taal in het keuzemenu.
    3. Als u reeds een eerdere versie van Revu hebt geïnstalleerd (Revu 2016 en nieuwer), kan het dialoogvenster Installatie-opties verschijnen.
      • Klik op Upgrade als u uw huidige software wilt bijwerken naar de meest recente versie (bijvoorbeeld Revu 20 naar Revu 21).
      • Klik op Zij-aan-zij als u een nieuwe versie van Revu installeert om hem uit te proberen voordat u hem aanschaft. Op deze manier kunt u beide versies van Revu op uw computer behouden.

Foto installatievenster met installatie-opties
      Kies een installatieoptie als u al een eerdere versie van Revu heeft geïnstalleerd.
    4. Klik op Installeren nadat u uw keuze heeft gemaakt.
    5. Klik in het laatste dialoogvenster van de installatie op Voltooien. Start Revu of Bluebeam Administrator niet op voordat u op Voltooien hebt geklikt en het installatievenster is gesloten.
    6. Als de installatie voltooid is, opent u Revu en meldt u zich aan met uw BBID wanneer u wordt gevraagd om de software te activeren.

Problemen oplossen

Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op voor verdere hulp bij de installatie.

Setup