Vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement

Har du spørsmål om vår nylige overgang til abonnementer? Da har du kommet til rett sted. Vi tilbyr nå tre Bluebeam-abonnementer: Basics, Core og Complete med funksjoner for skrivebord, nett og iOS som øker produktiviteten din. Hvis du vil vite mer om hva som er inkludert i hvert abonnement, kan du se prissiden vår.

Bluebeam-abonnement gir deg tilgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på opptil fem enheter, ved å bruke én enkelt pålogging.

Generelle spørsmål

Hva betyr det for meg at Bluebeam endres til abonnement?

Med oppgradering til abonnement kan Bluebeam bedre støtte arbeidet ditt ved å levere større fleksibilitet, trygghet og lavere totale eierkostnader (TCO). Dette inkluderer evnen til å:

• Få enkel og sikker tilgang til arbeidet ditt uavhengig av hvor du er – på kontoret eller på byggeplassen – via Bluebeam ID (BBID).
  • Få interessenter og team raskt oppdatert med mer integrerte innføringsalternativer og tilgang til Bluebeam University uten ekstra kostnad.
  • Styr og administrer lisenser sømløst på tvers av hele organisasjonen, og reduser dermed administrative kostnader.

For å lære mer om våre abonnementsplaner og hva de har å tilby, klikk her.

Kan jeg gå over til abonnement og fortsette å bruke en eldre versjon av Revu?

Vi anbefaler deg å gå over til Revu 21, den nyeste versjonen, så raskt som mulig slik at du kan bruke de oppdaterte funksjonene og få mest mulig ut av investeringen i Bluebeam.

Når det er sagt, kan du velge å bruke en eldre versjon av Revu — selv etter at du har gått over til abonnement — for å minimere forstyrrelser på dine aktive prosjekter.

Hvis du har Revu 20, vil du fortsette å motta fremtidige oppdateringer/patcher vi kan gi ut for å løse kritiske feil, men vi kommer ikke til å gi ut noen nye produktfunksjoner/egenskaper. Hvis du har Revu 2019 eller eldre, vennligst se våre Vanlige spørsmål om EOL.

For å lære mer om abonnementsplanene våre, sjekk prissiden vår.

Hvilke språk er Bluebeam-produkter tilgjengelig på?

: amerikansk engelsk, britisk engelsk, svensk, dansk, finsk, norsk, nederlandsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, koreansk og japansk.

Studio: engelsk (USA), engelsk (UK), svensk, dansk, finsk, norsk, nederlandsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, koreansk og japansk.

Bluebeam Cloud: amerikansk engelsk, australsk engelsk, britisk engelsk, svensk og tysk.

BLUEBEAM-LØSNINGER

Hva er Bluebeam Cloud?

Bluebeam Cloud er en ny pakke bestående av skybaserte løsninger som effektivt kobles sammen med dokumentene og verktøysettene dine i Revu. Med Bluebeam Cloud kan du jobbe fra hvor som helst via en nett- eller iOS-enhet. Markup Editor lar det enkelt kommentere og samarbeide på prosjektdokumenter, mens Field Tools lar deg effektivt administrere og spore gjenstående arbeid, informasjonsforespørsler og anbudsarbeidsflyter mens du er på farten.

Alle tre abonnementsplanene inkluderer tilgang til Bluebeam Cloud. Finn ut hva som er inkludert i hver plan på vår prisside.
Hvilke Bluebeam Cloud-funksjoner er inkludert i hver abonnementsplan?

For å se en omfattende liste over Bluebeam Cloud-funksjonene som er tilgjengelige i hver abonnementsplan, se denne artikkelen.

Kan jeg kjøpe Revu 21 eller Bluebeam Cloud-løsninger separat?

Alle abonnementer inkluderer både – og Bluebeam Cloud-funksjoner (nett og mobil) slik at du får mest verdi for pengene på kontoret og på byggeplassen.

Hvilken Revu-funksjonalitet er inkludert i hver abonnementsplan?
Basics Core Complete
Bluebeam Desktop | Revu 21
  • PDF-oppretting og -redigering
  • Oppretting og sporing av markeringer
  • Egendefinert program og verktøy
  • Digitale signaturer og optisk tegngjenkjenning (OCR)
  • Grunnleggende målinger
  • SharePoint- og ProjectWise-integrasjon
  • Samarbeid i sanntid i Studio
  • Spesialmarkeringer i 2D- og 3D-PDF
  • Avansert dokumentnavigering
  • Sammenlign og overlegg dokumenter
  • Sammenlign flere tegningsrevisjoner satsvis
  • Materialberegningsverktøy
  • Støtte for AECO-utvidelse
  • Grunnleggende rapportering og egendefinerte statuser
  • Avanserte måleverktøy, inkludert volum, vinkel og egendefinerte formler
  • Dynamisk fyll og Kvantitetskobling
  • Partiautomatisering, inkludert Batch Link® og Partisignering og forsegling
  • Avansert rapportering på markeringer fra flere dokumenter og regioner
  • Skriptkommandoer

Se prissiden vår der du kan sammenligne abonnementer.

For mer informasjon om de spesifikke -funksjonene/funksjonene som er tilgjengelige i hver abonnementsplan, kan du gå til denne artikkelen.
Hvordan skiller Bluebeam-abonnementer seg fra tidligere Revu-utgaver?

Revu vil ikke lenger være tilgjengelig via utgavene (Standard, CAD, eXtreme) vi tilbød tidligere. Hvert abonnement inkluderer ulike funksjonsnivåer for Revu og Studio.

Basics inkluderer ikke muligheten til å lage nye Studio-prosjekter eller -økter.

For en full funksjonssammenligning, se prissiden vår.

Når det gjelder Revu-funksjonalitet, ligner Complete på Revu eXtreme?

Vår mest omfattende abonnementsplan, Complete, gir deg full tilgang til funksjonaliteten du er kjent med i Revu eXtreme — pluss helt nye funksjoner som hjelper deg å utvide arbeidet ditt til felt på nett og mobil.

Hva vil skje med bedriftens prosjektdata som er lagret i Studio (prosjekter og/eller økter)?

Dine nåværende prosjektdata i Studio vil fortsette å være tilgjengelige for deg slik de er i dag.

Alle Studio-dataene dine kan fortsatt nås via den valgte Studio-serveren (USA, Storbritannia, Australia, Tyskland eller Sverige).
Mine kunder har ikke Bluebeam Revu. Vil de kunne se filen min hvis jeg sender den til dem?

Ja! Personer som ikke har et abonnement, kan opprette en Bluebeam ID, installere Revu 21 og logge på og bruke Studio. I Studio har de begrenset tilgang til farger og markeringsalternativer – deriblant skyer, bildetekster, linjer og piler.

Visningsmodus, som tidligere har blitt brukt av samarbeidspartnere uten Revu-lisens, vil ikke lenger være tilgjengelig i . Se denne artikkelen for mer informasjon om hvordan du jobber i Revu 21 uten et abonnement.

I Bluebeam Cloud kan abonnenter invitere samarbeidspartnere til å se filer og markeringer, samt samhandle med punch-elementer, RFI-er og innsendinger på nettet.

Må jeg logge på Revu 21 og Studio separat?

Når du logger på Revu 21 med BBID-en din, blir du automatisk autentisert og trenger ikke logge på en gang til for å få tilgang til Studio.

Du kan imidlertid opprette en egen BBID-pålogging kun for Studio. Klikk her for å mer informasjon.
Er Studio Prime inkludert i noen av abonnementsplanene?

Foreløpig er Studio Prime ikke inkludert i abonnementet. Vi vil imidlertid fortsette å støtte Studio Prime.

Er nettbrettfunksjonalitet tilgjengelig med et Bluebeam-abonnement?

Med Bluebeam Cloud kan du kommentere og samarbeide om tegningene dine fra hvor som helst ved å bruke hvilken som helst nett- eller iOS-enhet, inkludert nettbrett.

Lisensiering + Overgang

Hvilke fakturerings- og kontraktsalternativer har vi?

Abonnementer vil bli solgt med årlig fakturering og betalingsbetingelser netto 30 dager.

Det kreves årskontrakt. Ingen månedlig faktureringsfunksjon vil være tilgjengelig.
Vil du fortsette å tilby et samtidig brukerabonnement, som ligner på Open lisens (OL)?

Selv om vi ikke lenge tilbyr en samtidig brukermodell, vil vårt nye og forenklede selvbetjente lisenssystem gjøre det enkelt for deg å bytte enheter med Bluebeam ID (BBID).

Med en navngitt brukerlisens kan èn enkelt bruker logge på Revu 21 og Bluebeam Cloud på opptil fem enheter samtidig.
Hvordan legger jeg til nye teammedlemmer på kontoen min?

Hvis du vil legge til nye teammedlemmer på kontoen din, går du til Bluebeams nettbutikk, logger inn med Bluebeam ID (BBID) og kjøper det ønskede antallet abonnementer.

Hvis du kjøpte Bluebeam gjennom en forhandler, vennligst kontakt dem for å få hjelp.

Når du har kjøpt ytterligere enkeltlisenser, kan du distribuere dem til individuelle brukere via Bluebeams portal for abonnementsadministrasjon. Se Veiledning for administrasjon av Bluebeam-abonnementer for mer informasjon.

Hvordan vet jeg hvor mange lisenser jeg trenger?

Dette vil avhenge av hvordan organisasjonen din for øyeblikket bruker flaggskipløsningene våre (dvs. Revu og Studio), samt hvordan brukerne dine vil dra nytte av de nye løsningene (dvs. Bluebeam Cloud) og funksjonene på bedriftsnivå vi ruller ut med abonnement.

Bluebeam-kontoteamet eller forhandleren  kan gi veiledning for å sikre at du går over til abonnementet.
Hva er fornyelsesplanen for abonnementer?

Abonnementer fornyes på årlig basis, og gir deg uavbrutt tilgang til produkter, tjenester, support og vedlikehold. Hvis du bestemmer deg for å ikke fornye abonnementet ditt etter ett år, vil du fortsatt kunne få tilgang til prosjektdataene dine (i Studio og Bluebeam Cloud) og ha muligheten til å eksportere dem.

Hvis du bestemmer deg for å ikke fornye abonnementet dtt, vil du ikke kunne bruke Revu 21 og må gå tilbake til den forrige versjonen du brukte (Revu 20 eller eldre).

Husk at Revu 2019 og eldre vil nå avsluttes 28. juni 2023.
Må vi rulle ut abonnement til hele selskapet samtidig?

Vi anbefaler på det sterkeste at du ruller ut abonnement på tvers av hele organisasjonen, slik at du kan administrere alle lisensene dine enklere, samtidig som du gir brukerne dine de nyeste Bluebeam-løsningene.

Hvis du velger det, kan du imidlertid starte med å rulle ut abonnementet til en delmengde av brukerne dine for testing og deretter fortsette å utvide bruken etter behov.

Min organisasjon/mitt team er interessert i abonnement. Kan vi prøve det?

Ja! Du kan bruke vårt mest omfattende abonnement, Complete, kostnadsfritt i 30 dager her.

Opplæring + Onboarding

Hvis teamet mitt er kjent med en eldre versjon av Revu, må de da få ny opplæring?

Ingenting vil endre seg for brukerne dine siden de vil fortsette å oppleve Revu og Studio (prosjekter/økter) slik de gjør i dag. vil ha samme brukergrensesnitt som Revu 20, men nå må brukere logge på for å få tilgang til applikasjonen.

Alle funksjonene i Revu 21 er de samme som du kjenner dem i Revu 20, men funksjonene som er inkludert i hver abonnementsplan er annerledes enn i Revu Standard, CAD og eXtreme.

Overgang til abonnement gir imidlertid også en flott mulighet til å standardisere kunnskap om Revu på tvers av organisasjonen for å sikre at du får mest mulig ut av det.

Med et abonnement får du tilgang til våre nye Bluebeam Cloud-løsninger og Bluebeam University. Forbedret og integrert onboarding-materiell vil være tilgjengelig via nettet og mobilapper — med ytterligere tekniske støtteressurser tilgjengelig på nettstedet vårt.

Hvilke treningsalternativer tilbyr Bluebeam?

Alle Bluebeam-abonnenter får tilgang til Bluebeam University, som inkluderer omfattende opplæringsmateriell for Revu og Studio – uten ekstra kostnad.

Våre Bluebeam Cloud-løsninger inkluderer integrerte onboardingveiledninger som en del av nett- og mobilappopplevelsen, slik at du raskt kan komme deg i gang og lære om all verdien Bluebeam har å tilby.

Hvordan vil overgangen påvirke mine nåværende prosjekter, prosesser og arbeidsflyt?

Når du har oppgradert til Revu 21, kan du forvente deg at arbeidsflyter/prosesser forblir som før. Brukergrensesnittet vil være det samme, og det er ingen forskjell i hvordan funksjoner fungerer. Den primære forskjellen er at du må logge på Revu 21 med din Bluebeam ID (BBID) for å få tilgang til funksjonene.

Hvis du ønsker å utnytte Studio med samme BBID, trenger du dessuten ikke logge på Studio igjen siden du allerede er autentisert. Ellers er Studio-funksjonaliteten den samme.

Påloggingsopplevelsen vil ligne på verktøy som Office365, der du må godkjenne (logge inn) på en gjentakende basis (f.eks. hver 30. dag).

Teknisk + Integrasjoner

Hvilke enheter og operativsystemer er kompatible med Bluebeam-løsninger?
  • Bluebeam Revu 21: Windows Desktop
  • Bluebeam Cloud Markup Editor: Web og iOS
  • Bluebeam Cloud feltverktøy: Web og iOS
Hva med de som jobber mye uten å være tilkoblet eller trenger nettstedslisenser?

Revu 21 er kun tilgjengelig som en del av den navngitte brukerinnloggingsopplevelsen inkludert med Basics, Core og abonnementer. Alle abonnenter må autentisere seg (logge inn) mens de er tilkoblet, og vil innlede en 14-dagers frist når de jobber offline. Når denne perioden utløper, må du koble deg til Internett for å oppdatere legitimasjonen din.

Bluebeam planlegger ikke å gi ut en navngitt brukerpålogging som støtter offline tilgang på ubestemt tid, og manuell registrering er ikke mulig med en navngitt brukerpålogging.

For mer informasjon om å jobbe offline i Revu 21, se denne artikkelen.

Hvordan vil installasjonsprosessen fungere for neste versjon av Revu?

Installasjonsprosessen vil være den samme for  som for eldre versjoner, bortsett fra at registrering ikke lenger er nødvendig etter at programvaren er installert.

Installasjonspakken vil være lik den for eldre versjoner i størrelse og installasjonsopplevelse.

Revu 21 vil kun være tilgjengelig for brukere som abonnerer.
Hvordan vil overgangen til abonnement se ut for IT-teamet vårt?

Distribusjon til brukernes skrivebord vil være svært lik tidligere versjoner — med unntak av at registrering ikke lenger er nødvendig.

Hvis du vil dra nytte av det nye lisensadministrasjonssystemet (LMS) som er tilgjengelig med abonnementet, bør IT-teamet ditt utpeke en organisasjonsadministrator som kan logge på Bluebeams portal for abonnementsadministrasjon for å tilordne abonnementslisenser til navngitte brukere. Dette kan gjøres for flere brukere samtidig. Når et abonnement er tilordnet en bruker, kan vedkommende logge på Revu- og Bluebeam Cloud-løsninger fra hvor som helst med én ID (BBID).

Revu 20 og underlisenser vil fortsatt kunne administreres via Bluebeam Gateway.

Bluebeam Cloud er kun tilgjengelig med et abonnement, men krever ingen distribusjon for nettopplevelsen siden den kan nås via en nettleser. Brukerne dine må imidlertid laste ned mobilappen til enheten sin.

Ingen produktregistrering er nødvendig for Bluebeam Cloud Solutions – de er tilgjengelige via Bluebeam ID.
Er det noen endringer i MSI-distribusjonen?

Med er det ingen store endringer i MSI-distribusjonsprosessen. Noen av parameterne er imidlertid endret — hovedsakelig er serienummeret og produktnøkkelen fjernet siden de ikke lenger er relevante for navngitte brukerlisenser.

Hva vil skje med Studio Prime-integrasjonene våre?

Hvis du allerede bruker Studio Prime, vil eksisterende integrasjoner fortsette å fungere i USA.

Støtte for BBDN og Studio Prime API er imidlertid nå begrenset:

1. Ingen nye funksjoner/oppdateringer/forbedringer
  2. Ingen konsultasjon for egendefinerte integrasjoner
  3. Ingen feilsøking for egendefinerte integrasjoner
Vår nye Bluebeam Marketplace viser eksisterende Studio Prime-integrasjoner, slik at du kan se hva som er tilgjengelig og koble direkte til partnere for å lære mer.
Vi godkjenner ikke lenger nye kommersielle integrasjoner med Studio Prime eller nye Bluebeam Developer Network-medlemskap (BBDN).

Sikkerhet

For Studio og Bluebeam Cloud, hvor vil prosjektdata bli lagret?

Vi tilbyr for tiden regional datalagring via servere i USA, Storbritannia, Australia, Tyskland og Sverige. Datalagring skjer gjennom Amazon Web Services (AWS).