Hur du ändrar din utgåva av Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu eXtreme

Gå till andra versioner:

Att uppgradera mellan olika versioner av Revu kallas crossgrade (t.ex. från Standard 2019 till eXtreme 2019). Beroende på dina behov kan det finnas en annan version av Revu som passar bättre för ditt nuvarande arbetsflöde. För att vara berättigad till en crossgrade måste du ha en licens med aktivt underhåll.

Om du har licens för en äldre version av Revu och inte har aktivt underhåll måste du köpa uppgraderingen (t.ex. från Standard 2017 utan underhåll till eXtreme 2019). Om du vill veta mer om crossgrading och om att köpa en ny licens kan du kontakta sales@bluebeam.com eller besöka sidan för köp

Om du vill jämföra skillnaderna mellan olika versioner kan du gå till sidan Dokumentöversikt

Så här installerar du en ny version av Revu

Att göra en crossgrade påverkar inte dina befintliga Revu-inställningar, såvida du inte migrerar till en ny dator. Det är ändå en bra idé att spara en säkerhetskopia på en annan plats än din lokala hårddisk. Säkerhetskopian kan användas för återställning om hårddisken skulle krascha eller något annat oväntat inträffa.

Gör följande när du har fått din nya licensinformation från försäljnings-/inköpsavdelningen:

1. Avregistrera Revu genom att gå till Revu > Avregistrera. En dialogruta visas där du blir informerad om att Revu nu är i visningsläge.
  2. Välj OK. Gå till Revu > Registrera. Dialogrutan för registrering visas med ditt tidigare serienummer och din tidigare produktnyckel automatiskt ifyllda.
  3. Rensa fälten med serienumret och produktnyckeln och ange din nya licensinformation.
  4. Klicka på Registrera

Din nya version är nu aktiv.

Så här installerar du en äldre version av Revu

Följ de här stegen för att ändra din Revu-licens till en lägre version (t.ex. från Revu eXtreme till Revu Standard):

1. Be den auktoriserade licensadministratören att skicka ett meddelande till registration@bluebeam.com.
  2. Skriv serienumret för Revu och hur många klientlicenser som ska nedgraderas i meddelandet, samt vilken version som för närvarande är kopplad till licensen.
    Innan du nedgraderar måste du se till att det begärda antalet klientlicenser inte är registrerade för närvarande.
  3. När begäran har behandlats får licensadministratören ett licenscertifikat med det nya serienumret och den nya produktnyckeln.
  4. Avregistrera och registrera om Revu på samma sätt som med en ny version.
    Efter att ha nedgraderat din version har du 30 dagar på dig att återgå till din ursprungliga version. Efter de 30 dagarna blir du debiterad en uppgraderingsavgift.

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2018 och äldre

Revu 2018 och tidigare

Gör följande när du har fått din nya licensinformation:

1. Avinstallera Revu från din dator.
    • Windows 10: Högerklicka på Start och klicka sedan på Appar och funktioner.
    • Windows 8.1: Högerklicka på Start och klicka sedan på Program och funktioner.
    • Windows 7 SP1: Klicka på Start > Kontrollpanel och sedan på Avinstallera ett program
  2. Välj Bluebeam Revu och klicka på Avinstallera.Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta avinstallera programvaran.
  3. Ladda ner och installera om din nuvarande version av Revu (t.ex. 2019 eller 2018).
  4. Efter installationen går du till Revu > Registrera. Dialogrutan för registrering visas med ditt tidigare serienummer och din tidigare produktnyckel automatiskt ifyllda.
  5. Rensa fälten med serienumret och produktnyckeln och ange din nya licensinformation.
  6. Klicka på Registrera

Din nya version är nu aktiv.

Instruktioner

Revu 2017 och tidigare

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Installation

Lär dig hur du kan byta Revu-version (t.ex. från Revu CAD till Revu eXtreme).