Bluebeam Studio

Ta projektsamarbetet till nästa nivå med Studio. Så här gör du för att komma igång.

Grunderna i Studio och hur du skapar ett konto

Studio är inbyggt i Bluebeam® Revu®, och möjliggör effektiv dokumenthantering och samarbete i realtid. Titta på den här korta introduktionen och se hur det fungerar.

Studio-projekt

Studio-projekt är ett enkelt men kraftfullt dokumenthanteringssystem i molnet. Du kan ladda upp PDF-filer och andra typer av filer och sedan bjuda in projektpartner att checka ut och redigera filerna var de än befinner sig.

Studio-sessioner

Du kan se Studio-sessionerna som ett virtuellt ritningsrum, där projektpartner världen över kan lägga till markeringar och redigera ritningar i realtid. All markeringsaktivitet spåras, och den inbyggda chattfunktionen gör den intuitiva samarbetsupplevelsen ännu bättre.

Videos