Skapa och redigera markeringar i Bluebeam Cloud på iOS

Den här artikeln gäller:

• Bluebeam Cloud – iOS

I Bluebeam Cloud kan användare med en Bluebeam-prenumeration lägga till markeringar i PDF-filer i Ritningar. När du har loggat in i Bluebeam Cloud väljer du ett projekt. Om du vill öppna en ritning från Dashboard går du till Ritningar, trycker på Visa alla och väljer en ritning.

Du måste ladda upp ritningar genom webbläsaren. Klicka här för att lära dig hur.

Markeringsverktyg

Tryck på plusknappen för att lägga till följande markeringar: Rektangel, Text och Pil. Placera ut en markering genom att trycka på det område i ritningen där du vill att markeringen ska visas. Du kan också trycka och dra för att justera storleken på din markering innan du placerar ut den.

Du kan justera storleken och andra visuella egenskaper för markeringarna nedan när du placerar ut dem. Om du vill redigera eller radera en markering håller du markeringen nedtryckt för att komma åt menyn.

Markering Redigerbara egenskaper

Rektangel

Linjefärg, Fyllningsfärg, Opacitet
 Text Linjefärg, Fyllningsfärg, Opacitet
 Pil Linjefärg, Opacitet

Markeringar som har roterats i Revu eller webbversionen av Bluebeam Cloud kan inte storleksändras eller flyttas i Bluebeam Cloud iOS.

Instruktioner

Bluebeam Cloud

Markering

Du kan nu lägga till markeringar till Bluebeam Cloud på iOS.