Så här publicerar du ritningar i Bluebeam Cloud

Den här artikeln gäller:

• Bluebeam Cloud — webb

Med Bluebeam Cloud kan du ladda upp PDF-ritningar att dela med ditt team, så att ni kan samarbeta om att placera ut markeringar eller utföra hela arbetsflöden som rondering och fråga-svar. Med Bluebeam Cloud kan du också importera ritningar från dina integrationer.

Innan du laddar upp rekommenderar vi att du läser artikeln om hur du skapar ett projekt i Bluebeam Cloud och artikeln om att förbereda dina ritningar för Bluebeam Cloud för att spara tid när du ska organisera dina ritningar.

Ladda upp ritningar

Du måste Admin-behörighet för att kunna ladda upp ritningar.

På fliken Dashboard eller Ritningar väljer du Ladda upp ritningar.Du kan antingen dra och släppa dina PDF-filer eller välja Bläddra bland filer för att söka efter PDF-filer i Utforskaren.

Du måste granska dina uppladdade ritningar innan du publicerar dem.Gå till fliken Uppladdningar och välj Redo för granskning.

På sidan Redo för granskning kan du redigera ritningens nummer, titel och disciplin, samt kommentera en ritning innan den publiceras.

Publicera genom att välja ritningar och klicka på Publicera.

När du har publicerat dem kan du visa dem i fliken Dashboard eller Ritningar.

Om du vill radera en ritning markerar du kryssrutan för ritningen och klickar på Radera längst upp på sidan.

Importera ritningar

Om du vill veta mer om hur du använder integrationer från tredje part och importerar ritningar från en integration eller ett Studio-projekt kan du klicka här.

Bluebeam Cloud

Instruktioner

Lär dig hur du publicerar ritningar i Bluebeam Cloud via appen eller din webbläsare.