Så här uppgraderar eller nedgraderar du din Bluebeam-prenumerationsplan

Den här artikeln gäller:

• Revu 21
  • Bluebeam Cloud
Du måste inleda den här processen inom 30 dagar efter köpet.

Om du har köpt eller uppgraderat till Revu 21 men behöver byta konto till en annan prenumerationsplan än den du har för närvarande (t.ex. Basics, Core eller Complete) måste du skapa en separat beställning för den plan du uppgraderar/nedgraderar till och begära återbetalning direkt från Bluebeam. Gör så här:

1. Gå till Bluebeams webbutik.
  2. När du har angett rätt plats och serverregion högst upp på sidan väljer du Logga in.
  3. Logga in med ditt Bluebeam ID (BBID).
  4. Välj Lägg i kundvagn för den prenumerationsplan du behöver (Basics, Core eller Complete).
  5. Gå till kassan för att slutföra din beställning.

För att få återbetalning för den eller de prenumerationsplaner som du ursprungligen köpte kan du skicka ett e-postmeddelande till billing@bluebeam.com inom de första 30 dagarna efter köpet och inkludera följande information:

• Ditt namn, e-postadress och telefonnummer.
  • Serienumret eller webbeställningsnumret för din ursprungliga beställning.
    Logga in i vår webbshop för att bekräfta eller hämta ditt beställningsnummer. Klicka här för mer information.
  • Anledningen till uppgradering/nedgradering och återbetalning.
  • Återbetalningsbeloppet. Så här kontrollerar du beloppet för din ursprungliga beställning:
    1. Logga in på vår webbshop.
    2. Välj din e-postadress för att komma åt din profil.
    3. Välj Transaktionshistorik.
Bluebeam godtar inte begäranden om återbetalning för prenumerationsplaner som har köpts från tredjepartsåterförsäljare.

Bluebeam Cloud

Revu 21

Instruktioner

Prenumerationshantering

Prenumerationer

Om du behöver uppgradera eller nedgradera din Revu 21-prenumeration till en annan plan (Basics, Core eller Complete) gör du så här.